• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Kanama

zorunlualansevmem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
5
0
1
34
Arkadaşlar merhaba . Öncelikle fotolar için çok dilerim . Dünden beri bu şekilde kanamam oluyor ama asla ağrı vs yok sadece küçük kramplar oluyor sadece . En son dün baktırdım betaya da betam yükselişini bırakmadı lütfen bu durumu yaşayan başkaları oldu mu ?? Bir kaç tanıdık kendisinde de olduğunu söyledi ama korktum acikcasi
Sat 28 Ağustos

29 Eylül 40.79
1 Ekim 139
3 Ekim 342.9
5 Ekim 507.3

Arkadaşlar merhaba . Öncelikle fotolar için çok dilerim . Dünden beri bu şekilde kanamam oluyor ama asla ağrı vs yok sadece küçük kramplar oluyor sadece . En son dün baktırdım betaya da betam yükselişini bırakmadı lütfen bu durumu yaşayan başkaları oldu mu ?? Bir kaç tanıdık kendisinde de olduğunu söyledi ama korktum acikcasi
Sat 28 Ağustos

29 Eylül 40.79
1 Ekim 139
3 Ekim 342.9
5 Ekim 507.3
On artış biraz düşük gibi ama bi doktora gidin gerekli görürse düşük önleyivi progestan başlar kanamayı durdurur

Önemli olan düzenli artıştır bu tip bişey yaşayan derken bende yaşadım ama dış gebelik ile sonuçlandı mesela kimisinin yerleşme kanaması olur o bir iki gün sürüntü olarak gelir yerleşme kanaması denen. Bazen kimyasal gebelik olur kanamayla değer düşüşe geçer kiminin ki progestan yetersizliğinden olur ilaçla geçer o şekilde

Sat 28 Ağustos

29 Eylül 40.79
1 Ekim 139
3 Ekim 342.9
5 Ekim 507.3
Gebelikte her kanama riskli olabilir kırmızı olması can sıkıcı. Umarım yerleşme kanamasıdır. Ağrınız var mı?
Kan uyuşmazlığı varsa iğne olmalısınız.

Önemli olan düzenli artıştır bu tip bişey yaşayan derken bende yaşadım ama dış gebelik ile sonuçlandı mesela kimisinin yerleşme kanaması olur o bir iki gün sürüntü olarak gelir yerleşme kanaması denen. Bazen kimyasal gebelik olur kanamayla değer düşüşe geçer kiminin ki progestan yetersizliğinden olur ilaçla geçer o şekilde
Anladım çok teşekkür ederim

Anladım çok teşekkür ederim

Gebelikte her kanama riskli olabilir kırmızı olması can sıkıcı. Umarım yerleşme kanamasıdır. Ağrınız var mı?
Kan uyuşmazlığı varsa iğne olmalısınız.
O kırmızı taharetten sonra oldu aslında hatta şu an garip bir şekilde kanama kesildi . Devamı gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama doktor randevum da yarın. Cevap için teşekkür ederim.

Back
X