Gebelikte kanama

kac haftalikken oldu canim bu.dr un sadece istirahat mi verdi ??pembe kanama tehlikeli degilmiymis

Kesede kanama alani yoksa damar catlamasi falan diolar canim oyl bsey duydun mu

kac haftalikken oldu canim bu.dr un sadece istirahat mi verdi ??pembe kanama tehlikeli degilmiymis
Canım. 5 haftalikken oldu 6 haftalikken oldu.sonra düşük tehlikesine karşı iğne yapıldı progestan aldım sabah akşam.simdi çok azaldığını söyledi doktor canım.kirmizi kan gelmedikçe hicbirseyden korkma canım.doktor bana ne dedi biliyormusun bebek öyle kolay kolay düşmez belli başlı şeylere dikkat edin yeter dedi canım..rahat ol

Kesede kanama alani yoksa damar catlamasi falan diolar canim oyl bsey duydun mu
evet oda olabilir ben bendeki kanamanın o yüzden olduğunu düşünüyorum doktorda olabilir dedi bebek hareket ettikçe damarını çatlatıp kanatabilir ama ultrasonda tabiki bunu göremeyiz damarlar çok ince olduğu için dedi

Anladm canm kac haftaliktn sen ?peki daha sonra tekrarladimi kanama

Doktor ne dedi canim sebebi olarak ?progestan basladn demi
Gorunen bi sebep yok iste bebek hareketinden dolayı damarlarımı catlatıyo olabilirmis yada icten kanama alanı tarzı bisey cıkacaksa ondanda olabilirmis plasentadanda kaynaklı olabilirmis ama gorunen kesin bir neden yok progestanı zaten 10.haftamdan beri kullanıyorum farklıda bir ilac vermedi doktorum

Kızlar bnm de kanaman var pazar günü acile gittim değerim yükselmişti 697 dün akşam yine gitdik 1244 kanama ola ola yükseldi çok şükür keseyi gördü biraz aşağıda diyor iğne yaptı hap verdi içimi rahatlatin lütfen normal mı dün iyice artmisti kanama hatta kanadı dedim ki gitti bebek ama ağrım yok çok şükür bebekle iyi şimdilik kese gözüktü napmaliyim doktor istirahat dedi

Canım benim de altı haftalıkken pembe kanama olmuştu. Doktor normal bunlar kese kılcal damarları çatlatabiliyor demişti. Her ihtimale karşı progestan verdi. Birkaç hafta kahverengi lekeler devam etti ama şimdi geçti çok şükür. Bu arada ablamın 2. Çocukta bildiğin adet kanı gibi kırmızı kanaması vardı. 6. Haftada başladı ve 3. Ayına kadar devam etti. İğne ve ilaç kullandı çok şükür sağlıkla doğdu bebeği. Alacak nefesi varsa bunlar engel değil endişe etmeyin :)

İnşallah alacak nefesi de vardır dört gözle bekliyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli olarak kucağıma almayı nasip eder inşallah

Cnm her tuvalette geliyormuydu 4 5 damla

Olsa benim sıpama olurdu Allah'ım korusun bebişlerimizi ben 16.3 haftalık yani 4 aylık hamileyim son 1 aydır adet olur gibi kanamam var ve 3 kutu gece pedi bitirdim hala az az devam etmekte doktorda ulsrasyonda görüyor düşük tehlikesini ama çok normal diyor her seferinde değil bir iğne ilaç bile yazmadı bilmiyorum bende napicam

Progestan hap ve ignesi var dr vermedimi canim

Progestan hap ve ignesi var dr vermedimi canim

Hayır ya vermedi canım. Aksine kanaman iyi birşey rahatlarsın diyor. Adam orneklendirme bile yaptı
Çıban çıkınca nasıl sıkıp icini boşaltiriz rahatlariz diyor oda öyle birşey diyor. Bekliyoruz bakalım ama doktorumu degistiricem galiba

Ilk defa duydum garanti olsn sen bir dr a daha gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…