- 29 Temmuz 2015
- 75
- 49
- 8
- 30
- Konu Sahibi cagla353535
-
Ilk defa duydum garanti olsn sen bir dr a daha gorun
Ay çok güldüm bence de değiştir manyak herif ya yumruğu geçiricen insanın psikolojisi bozuluyor kanama oldukçaHayır ya vermedi canım. Aksine kanaman iyi birşey rahatlarsın diyor. Adam orneklendirme bile yaptı
Çıban çıkınca nasıl sıkıp icini boşaltiriz rahatlariz diyor oda öyle birşey diyor. Bekliyoruz bakalım ama doktorumu degistiricem galiba
Ay çok güldüm bence de değiştir manyak herif ya yumruğu geçiricen insanın psikolojisi bozuluyor kanama oldukça
Can'ım ben ilk kanamamda 5 haftalıktım . Sıkıntı yoktur korkma inşSağol cnm sabrediyorum kan testi verdim bugün yarın çıkacak yükselişte isE korkmam artık
Bi degisik doktormus ilk defa duydum boylesini de... kanamanin sebebi tutunmayla ilgili degil baska birseyden mi acaba ki boyle diyor doktor?Hayır ya vermedi canım. Aksine kanaman iyi birşey rahatlarsın diyor. Adam orneklendirme bile yaptı
Çıban çıkınca nasıl sıkıp icini boşaltiriz rahatlariz diyor oda öyle birşey diyor. Bekliyoruz bakalım ama doktorumu degistiricem galiba
Kötü mu kokuyor dua baya kötü kokuyor akşama doğru kesiliyor gündüz artıyor babamızı hissediyoruz herâlde akşamCan'ım ben ilk kanamamda 5 haftalıktım . Sıkıntı yoktur korkma inş
Can'ım bence enfeksiyonda yapıyor olabilir var mı Şen'de enfeksiyonKötü mu kokuyor dua baya kötü kokuyor akşama doğru kesiliyor gündüz artıyor babamızı hissediyoruz herâlde akşam
Vardı ama artık yok ki hamile kalmadan fitil kullanmistimCan'ım bence enfeksiyonda yapıyor olabilir var mı Şen'de enfeksiyon
Kafanı çok takma bi önceki adetten kalanlarda olabilir benim kanama alanım gözükmedi 5 haftalıkken 11 haftalıkken bi dolu kanama alanı çıktuVardı ama artık yok ki hamile kalmadan fitil kullanmistim
Şuan doktordan gelecek sonucu bekliyorum son dokuz dakika Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse gönlüme razı etsinKafanı çok takma bi önceki adetten kalanlarda olabilir benim kanama alanım gözükmedi 5 haftalıkken 11 haftalıkken bi dolu kanama alanı çıktu
Can'ım sonucu yaz inşlh hayırlı haberler gelirŞuan doktordan gelecek sonucu bekliyorum son dokuz dakika Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse gönlüme razı etsin
13.30 da çıkacak dediler hala çıkmadı Allah'ım yüzüme baksa da hayırlı bir haber alsamCan'ım sonucu yaz inşlh hayırlı haberler gelir
Can'ım sağlıklı bi bebişin olur tez zamanda inşlh üzülmeDeğer 2002 olmuş çok sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor diyor Allah büyük beklemek den başka çare yok
Yok cnm bol bol dua ediyorum herşey Allah dan çok şükür halimize salı günü güzel haberlerle dönerim inşallahCan'ım sağlıklı bi bebişin olur tez zamanda inşlh üzülme
Benim 13.haftada olmuştu canım kanamam. Hemde baya. Ağlaya ağlaya gittim doktora ama bak çok şükür 30. Haftadayım :)Kizlar geciren varmi tecrubelerinizi paylasirmisnz olumlu olumsuz
Gittim cnm doktora gayet güzel dedi :) duydum kalbini duyduğum en güzel sestiCan'ım sonucu yaz inşlh hayırlı haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?