Gebelikte kanama

Ay çok güldüm bence de değiştir manyak herif ya yumruğu geçiricen insanın psikolojisi bozuluyor kanama oldukça

Bi degisik doktormus ilk defa duydum boylesini de... kanamanin sebebi tutunmayla ilgili degil baska birseyden mi acaba ki boyle diyor doktor?

Kafanı çok takma bi önceki adetten kalanlarda olabilir benim kanama alanım gözükmedi 5 haftalıkken 11 haftalıkken bi dolu kanama alanı çıktu
Şuan doktordan gelecek sonucu bekliyorum son dokuz dakika Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse gönlüme razı etsin

Değer 2002 olmuş çok sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor diyor Allah büyük beklemek den başka çare yok

Benim 8 de ve 16 da çok ufak kahve lekelenmelerim olmuştu. Hatta regl tarihlerime denk geldiği için vücut kendi kendine regl oluyormuş gibi çalışıyor diye tarif ediyordum. Ama 17 de bildiğiniz regl günlerinde afedersiniz klozette idrarınızla birlikte akıp giden yoğun kıpkırmızı kanama yaşadım. Okadar fazla olduğunu görünce direk bebeği kaybediyorum sandım. Panikle dr a gittik. Ama ters giden hiçbişi yok çok şükür. Dr bu tarz durumla çok karşılaşıldığını ve onlarında cvpsız kaldıklarını söyledi. Sadece bazı insanlarda sebepsiz yere oluşan burun kanamalarına benzettiklerini söyledi. Kılcal damarlar çatladığında bile bunu oluşturabilir dedi. Şiddetli kramp sancı vs olmadığı sürece korkma demişti. Ben yinede sıksık yatıp dinleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…