• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kanaması olup gebeliği devam eden var mı??

17.hafta kanamam oldu en son. O da 2 gün leke şeklinde. Sonra olmadı. Ama 15. Haftada olan kanamamda günde 2 kapsül 200 mg lik progestan kullaniyordum. 3 kapsülü çıkardılar yani günde 600 mg progestan alıyorum. Bir de işi bırakıp günümün çoğunda dinleniyorum. Böyle böyle 25+3 olduk.2 aydır da kanama veya lekelenme yok. Ama yediklerime aşırı dikkat ediyorum.Yukardakilerin hiçbirini yemiyorum. Naneyi baharat olarak bile kullanmıyorum. İnşaallah sorunsuz bir şekilde devam eder ve saglikli bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Geçmiş gitmiş olsun :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Araştırdım böyle kanaması olup da sağlıkla doğum yapan çok kişi var. Hatta kiminde 9 ay kanama olmuş.

Geçmiş gitmiş olsun :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Araştırdım böyle kanaması olup da sağlıkla doğum yapan çok kişi var. Hatta kiminde 9 ay kanama olmuş.
Amin inşaallah. Evet çok kişi var kanamayla hamilelik geçiren. Okudum ve duydum. Ama benim ilki 15 haftalık düştü. Bu yüzden endişelerim hiç geçmiyor. Düşük riski vardır. Şimdi 26. Haftadayiz erken doğum endişesi yaşıyorum. Hayırlısıyla 37.hafta tamamlansaydi. 😢

Amin inşaallah. Evet çok kişi var kanamayla hamilelik geçiren. Okudum ve duydum. Ama benim ilki 15 haftalık düştü. Bu yüzden endişelerim hiç geçmiyor. Düşük riski vardır. Şimdi 26. Haftadayiz erken doğum endişesi yaşıyorum. Hayırlısıyla 37.hafta tamamlansaydi. 😢
İnşallah erken doğum olmaz. Zaman su gibi akıyor. Ogün de gelir elbet. Doktorum hiç riskli demiyor bana. Hatta 2 doktor da risk yok sende dedi. Oysa kanamayı gören her doktor istirahat diyor burada okuduğuma göre.

İnşallah erken doğum olmaz. Zaman su gibi akıyor. Ogün de gelir elbet. Doktorum hiç riskli demiyor bana. Hatta 2 doktor da risk yok sende dedi. Oysa kanamayı gören her doktor istirahat diyor burada okuduğuma göre.
Evet istirahat ve bol su öneriyorlar. Bir de progestan veriyorlar. Her hastanelik olduğumda kanama yüzünden böyle tedavi oldum. İstirahat sadece lavaboya izin var kanama geçen kadar. Ben zaten temizlik filan yapamıyorum. Kramplar giriyor. Ama ayakta mutfakta bulaşık yemek yapabiliyorum coooooook uzun ayakta kalmamak şartıyla.

Evet istirahat ve bol su öneriyorlar. Bir de progestan veriyorlar. Her hastanelik olduğumda kanama yüzünden böyle tedavi oldum. İstirahat sadece lavaboya izin var kanama geçen kadar. Ben zaten temizlik filan yapamıyorum. Kramplar giriyor. Ama ayakta mutfakta bulaşık yemek yapabiliyorum coooooook uzun ayakta kalmamak şartıyla.
Bende de kramp diyemezsem bile kasılma oluyor ve ayakta çok fazla kaldığımda belim ağrıyor, çok da çabuk yoruluyorum. Birtek devlet hastanesindeki doktor istirahat ve bol su dedi fakat istirahat raporu yazmadı. Aile hekimine yazdır dedi. Ben de yazdırmadım.

Benim oğlum 24 Ocak ta yani 26+2 haftada doğdu. Ama doğduğunda Dr 28+2 olduğunu söyledi. 10 gündür yoğun bakımda. Prematüre annesiyim ve endişeli günler yaşıyorum. İnşaallah yavrumu kucağıma sağlıklı bir şekilde alabilirim.

Back
X