Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 4 ahftalık gebeyim karnım ağrıyor arasıra sanki adet olucak mışım gibi daha henüz bebeğimi göremedim bu cuma gidicem dr. korkuyorum aradım normal dedi ama daha bebeğimi göremediğim için korkuyorum yardım edinnn ne olurr ?
ayy allah razı olsun karnım ağrıyınca korkuyorum acaba yolunda gitmeyen birşey mi vardiye henüz bebeğin kesesini ve kalp atışını bakmadım gebeliğimi yeni öğrendim bu cuma gidicem dr. dua et bana
ayy allah razı olsun karnım ağrıyınca korkuyorum acaba yolunda gitmeyen birşey mi vardiye henüz bebeğin kesesini ve kalp atışını bakmadım gebeliğimi yeni öğrendim bu cuma gidicem dr. dua et bana
ilk gebeliğinmi bende öyleydim çok kafana takma psikolojikde olabilir bebeğini görmediğin için daha önünde uzun bi yol var çok merak edeceğin günler olacak vücudunu kasma böyle şeyler düşünüp allah eli ayağı düzgün hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ilk gebeliğinmi bende öyleydim çok kafana takma psikolojikde olabilir bebeğini görmediğin için daha önünde uzun bi yol var çok merak edeceğin günler olacak vücudunu kasma böyle şeyler düşünüp allah eli ayağı düzgün hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin