canim sen cokmu kasidin onlari ne yaptin normalde catlaklar gorunur cunku yani kirmizi kirmizi mor mor olur ilk ...seninki kucuk sivilce gibiymis demek sen kasiyinca yirtilmis..
evet canim haklisin..rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.nasıl olsa veririz kiloları :)
kasisam iyi ben oynadim resmen sivilceyle nasil oynaniyosa :kedi:
ilkdi hamileligim bide bilmiyodum ne yapim olsun ikinci olsa herhalde hic bakilmaz gobisime :kedi:
vazelinin icinde petrolin maddesi varmis direk bebege geciyormus anne derisi emdigi anda o maddeyi cok zararliymis canim...
cok erken catlamissin canim...arkadaşlar bende 19 haftalık hamileyim 7 kilo aldım(benim hiç mide bulantım ,kusmam olmadı ilk aylar. aksine çok iştahım açıktı. o yüzden kilo aldım ilk zaman. bundan sonra ne kadar alırım kim bilir ( hafif çatlak başladı kalçalarımda. ama çok belirgin değil bende badem yağı kullanmaya başladım
evet zaten 28. haftadan sonra baslar diyorlar bendede su an yok ama zaman yaklasiyor sanirim...benim çatlaklarım 30 haftamdan sonra başladı ve şu an yeterince fazlalar malesef.
ne yaparsanız yapın çatlıyormuş gerçekten elden bişey gelmiyor kızlar. onun için fazla kafanıza takmayın. ben genetiksel olarak da müsait olmadığıımı düşünüyordum çünkü annemde ve iki ablamda hiç önlem almamalarına raağmen bi tane çatlak yok. ben hem krem kullandım hem günde 3 litre su içtim hem de aşırı kilo almadım ama çatladım işte.
a.s.19. haftamdayım sadece 2 kilo aldım. zaten kilolu hamile kaldım. bir haftadır bebe yağı kullanıyorum.bide kakao yağı aldım. karnım çok şişmeye başladığı zaman kakao yağınıda
sürmeye başlıcam. elimden geleni yapıcam ben sonra keşke sürseydim etseydim dememek için.
artık çatlarsamda napıyım bebişlerin canı sağolsun
cok az almissin canim tebrikler iyi beslendin sanirim...bebisin kac kiloymus???canim 35+3um. henuz catlagim olmadi. ama 9. ayda olur diyorlar. ozellikle 35. haftadan sonra. gorecegiz. 12 kg aldim. 50 ile basladim. boyum 160.
johnson baby nin jeli var. yag degil de jel. her sabah ondan suruyorum. bir de bol su icmek.
kakao yagi cok iyiymis gercekten cok faydasi varmis cildin esnemesinde..butun catlak onlayici kremlerdede var zaten..a.sarkadaslar benimde ikinci hamileliğim ilkinde hiç çatlamadım şu an 30 haftalığım henüz çatlağım yok 7 kilo aldım iki aydırda kilo almıyorum.bebe yağı kakao yağının kremini kullanıyorum süper hep nemli kalıyor birde lierac sürüyorum.
ben 32 haftalığım 4.aydan beri krem kullanıyorum on 1 haftadır çatlaklar oldu.olmadı diye sevinmeyin on hafta bile oluşabilrler.
insallah bendede oyle az olur 15 kiloyu gecmek istemiyorum zaten hatta 13 ....sen ilk 6 ay kac kilo aldin canim..??sonradan cok hizlaniyor kilo alimi diyorlar...4 ay oldu doğum yapalı hamilelik dönemimde 15 kilo aldım toplam sadece doktorun verdiği nemlendiriciyi sürdüm duşta bebek yağı kullandım sonuç son bir hafta kala karnımda çatlaklar oluştu her tarafında göbek deliğimiin hizanının altından itibaren biraz renkleri açıldı şimdi olsun napalım hayırlı doğumlar sanada canım
bu bence biraz genetik ben baya kilo aldım şimdi 37. haftama girdim ama daha yeni azıcık karnımın altında olmaya başladı çatlağım.ama ben çok fazla su içiyordum
cok kilo almissin kisa zamanda..dikkat et catlaklarin asil nedeni hizli alinan kilolar...ilk 3 ay feci bulantım kusmam oldu...5.aydan sonra kilo alamya başladım...şuan 27 haftalık hamişim ve toplamda 10 kilo aldım...karnım deli gibi kaşınıyo ama şuan aynadan baktıgım kadarıyla hiç çatlak yok...ama neden kaşınıyo o zaman...sadece duştan sonra bebe yagı sürüyorum başkada bişey kullanmıyorum...inşallah çatlamam ya...
seninkilerde cok erken catlamis canim benimde henuz gorunurde bisey yok ama bazen cok kasiniyor ...kasimiyorum..ve cok aciyor karnim geriliyor patlayacak gibibenimde çatlaklarım 16. haftada başladı hemde ilk göğüslerimdenöyle bi kaşınıyoduki sonra kabuk bağladı resmen bi baktımki mor mor yırtıklar var kalçalarımda da başladı. Karnımda şimdilik yok ama çatlar gibi geliyo. Ama ben bi çok insanın aksine ilk 3-4 ay 5 kilo aldım şimdi daha yavaş alıyorum çok şükür, bi ara durdu kilo almam. Ve göğüslerimin büyümesi durdu patlıcak gibilerdi Babenin çatlak kremini aldım şuan çatlaklarım bile fark edilmiyo çok iyi geldi onarıcı özelliğide varmış bende işe yaradı 1,5 aydır kullanıyorum. Umarım daha fazla çatlamam. Herkese hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?