kizlar karniniz ne zaman ctladi kacinci haftanizdaydiniz catladiginda??ve cok kilo almismiydiniz??
yanlarina surmemismiydin canim??kac kilo aldin toplam??canım karnım hiç çatlamadı sadece yanlarım çatladı biraz ama o da çok değil
düzenli sayılabilecek şekilde kakao yağı ve bepanthen krem kullandım ondan mı bilmiyorum
keske goguslerinede surseydin....bende 28+5 im 78 kilo ile hamile kaldım enson 15 gün önceki muayenemde tartıldım 79 kiloyum ilk zamanlar 3 kılo vermiştim doktor gayet iyi gidiyor kilon dedi boyumda uzun olduğu için hiç kilo almış gibi değilim karnımda çok çıkmadı hamileliğimin ilk zamanalrından beri badem yagı doktorun önerdiği krem bebe yagı kullanıyorum karnımda şimdilik birşey yok ama sanki göğüslerimde ufak çizgiler var hayatım boyunca göğüslerime önem verdiğim için oldu sanırım
kac kilo almistin canim???yine o kadar gec catlamasi daha iyi daha oncesinde catlasaymis zamanla catlaklar genisleyecekti...Arkadaşlar benim de 32.haftamı doldurana kadar hiç çatlağım olmamıştı. 32 haftadan sonra oldu,karnımda yok ama kasıklarımın üst tarafları çatladı. Zaten 37+2 de normal doğum yaptım.Kızım bekleseydi belki daha fazla çatlağım olacaktı. Bende badem yağı kullandım ama yine de çatlağım oldu.
cok kilo almamana ragmen catlamis sanirim gercekten genetik bir durum...:çok üzgünüm:39. haftamdayım toplamda 11 kilo aldım
hamileliğimi öğrendiğimden beri bebe yağı kullandım her akşam
daha sonra kakao yağı şimdi tekrar bebe yağı sürüyorum ama bu sefer günde iki kez
sadece göbeğimin altında küçük küçük çizgiler oldu gözle görülür bişi yok fazla
tabi inş olmaz :S
şimdi bekliyorum hayırlısıyla doğum zamanını
iyiyim cok sukur canim..evet biliyorum senin ikizlerin olacakti...az kaldi seninde canim sabret...umarim hic catlagin olmaz..bisey kullandinmi peki catlak onleyici??2 bebek tasimak cok zor degilmi canim???mehaycım nasılsın canım görüşemiyoruz ben 31. haftadayım toplam 17 kilo aldım benimkiler ikiz biliyosundur allaha binlerce şükürler olsunki ne çatlağım var ne patlağım nede yüzümde lekelenme oldu rabbim acıyo halime resmen
sanirim karin gerginken cok belli olmuyor catlaklar karin inince ortaya cikiyor...35.haftamda göğüslerim çatlamaya başladı 37.haftamı doldurduktan sonra çok ufak ufak göbeğimin aşağı kısımlarında çizgiler olmaya başladı 38den sonra kalçalarımda da çıkmaya başladı 39haftalıkken doğum yaptım..
tabi bu kadarla da kalmadı meğerse doğum sonrası daha çok çatlak oluyomuş nerdeyse iki katına çıktılar şimdi(
canım benimde 32. haftamdan sonra karnımda çatlaklarım başladı ozamana kadar 6 kilo almıştım...
kızlar ben cok kasınıyorum bu catlayacagım anlamınamı gelıyor cok erken degılmı daha...
34 haftalık gebeyim şimdiye kadar karnımda ve göğüslerimde çatlama olmadı çok şükür ama kalçalarımda oldu malesef ilk zamanlar doktorun verdiği çatlak önleyici kremi sürüyodum şimdi sadece duştan sonra nemlendirici kullanıyorum bunun genetik olduğuna kanaat getirdim arkadaşım her gün sabah akşam bebe yağı sürüyodu son 2 haftasında yine çatladı karnı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?