Gebelikte karin catlaklariniz ne zaman basladi??

slm kızlar ben de 22. haftamın içindeyim 3 kilo aldım, 66 oldum. çok şükür şimdilik bende de çatlak olmadı, inşallah da olmaz. düzenli olmasa da badem sütü sürüyorum göbüşüme, göğüslerime. arkadaşım lierac kullandı bana da tavsiye etti çok iyi diye ama çok pahalı geldi valla. badem sütüde çok güzel nemlendiriyor. inşallah çatlamam...

canim zaten annende ve kizkardesinde varsa sendede olurmus genetikmis....lierac kullananlarin o kadar para verip catladiklarini duydum catlayacaksa catliyor zaten bosyere o kadar para vermeye gerek yok...sen badem yagini kremini sur cok kilo almamaya bak yeter...

kızlar şimdilik benim de çatlamalarım yok. umarım bundan sonra da fazla kilo almam ve de yeterince nemlendirebilirm cildimi ve çatlamam. çatlak daha çok annenin yaşıyla ilgli ve genetikmiş. genç yaştaki annelerde çatlak çok fazla oluyomuş

kıslar kiloyla alakası yok genetiklede yok bayağı araştırdım insanın vücut yapısına bağlı ben 18 kg aldım ama çatlamadım

kıslar kiloyla alakası yok genetiklede yok bayağı araştırdım insanın vücut yapısına bağlı ben 18 kg aldım ama çatlamadım

canim dogum oncesinde gorunmeyebiliyormus catlaklar karin inince ortaya cikar dediler banada..bendede yok gorunurde ama sonra cikacakmis ortaya karin gerginken gorunmezmis...

yasiyla ilgili oldugunu hic duymamistimCADIARZU

30. haftayı geçer geçmez başladı çatlaklar burnuma kadar çatlıycam nerdeyse. ikiziz vede 20 kiloyu geçiyor aldığımız sanırım geçmez bu çatlaklar çok belirgin oldular hergün yenisi ekleniyor mafoldumben

kızlar ben 20. haftadayım.çok kaşınıyorum.aşırıııııı.........özellikle yan taraflarımda çatlaklar olmuş.bebk yağı, vazelin karışık kullanıyorum. ama vazelin hakkında zararlı olduğunu yazmışlar pimpiriklendim şimdi.kullanmam herhalde daha.....aman sağlıklı olsun da bebişim çatlatsın napalım.....bugün yeni doğum yapmış arkımın yanına gittim.süper bişey ya.........nese....

canim ikizse catlaklar kacinilmaz oluyor tabi..insallah daha fazla yayilmaz...
canim badem yagi kullan killanma tuylenme falan yapmiyor bende korkmustum ama hicbisey olmadi...tuylenme hormonlarla ilgiliymis...yani badem yagi kullanmayanlarda bile tuylenme oluyormus olacagi varsa...

bende 25.haftadayım 8 kilo aldım henüz çatlama yok lierac krem ve bitkisel yağlardan sürüyorum size bitkisel bir formül vereyim gerçekten nemli ve rahat hissediyorsunuz hemde ekonomik.
20 gr kakao yağı
20 gr badem yağı
20 gr kayısı yağı
20 gr gliserin
10 gr keten yağı
10 gr saf zeytinyağı
10 gr çörekotu yağı
10 gr kantaron yağı
bunların hepsini karıştırıp çatlama riski olan bölgelerinize sürün.Hepinizi sağlıklı ve çatlaksız bir hamilelik diliyorum.opuyorumnanaktan

Kızlar 54 Kiloyla hamile kaldım 31nci haftadayım ve şuan 63 kiloyum. 9 kilo aldım. Göbeğimde hiç çatlağım yok kuzenim Badem yağı kullanıyordu sürekli bende duştan sonra kullanıyorum. Onda hiç çatlak olmamıştı. Ayrıca badem yağını heryerde bulabilirsniz ve ucuz birşey tavsiye ederim

33+3 günlük hamişim ve hiç çatlamadım üstelik kilolu hamile kaldım daha önce kilo alıp verdim fakat hiç çatlamadım belkide vucutla alakalı bir durumdur ama hamileyken çatlarım die düşündüm çatlamadım şu ana kadar toplamda 6 kg aldım ve çok iyi gidiyorum şükürler olsun ama badem yağı 28 haftadan beri karnım çok gerildiği için kullanıyorum ve yumuşamasına yardımcı oluyor gerçekten belki çatlamasınada engeldir badem yağı rahatlatıyor eşim 5 tl ye almış cidden alıp sürün hamişler cidden rahatlatıyor

36+2 haftalık hamileyim.14 kilo aldım.ilk başlarda yağlar ve kremler kullandım. ama bir buçuk aydır hiçbişey kullanmıyorum.ne karnımda ne göğüslerimde ne de bacaklarımda hiç çatlama yok. insanın cilt yapısıyla alakalı bişley bence.

ben eczaneden karisik yaglarla ilaclarla olusmus hamileler icin özel bi ilac aldim sürdüm hic faydasi olmadi sürmeme ragmen 4 bucuk aylik oldum nerdeyse ama simdiden catladi bile...vücut yapisi ve genetik bi olay oldugu söleniyor..kremler ve yglar catlaklari önlemez ama masaj yaparak sürerseniz sadece cildinizi rahatlatir diyorlarr

Kesinlikle ciltle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Çatlayacağınız varsa mutlaka sizinle oluyor o çizgiler.
Ben 28+4'üm. 6. haftadan itibaren önce Lierac sonra da Chicco'nun çatlak önleyici kremini kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum günde 2 kez şeklinde. Şimdiye kadar herhangi bir çatlağım olmadı, umarım bundan sonra da hiç bir zaman olmaz.

Stigma Krem var, hamileler icin kesin kullanabilirsiniz dememisler ama eger sonrasinda catlak problemi yasiyorsaniz denenebilir. Faydasini gormus olanlar var, internet sitesinde kullanmis insanlarin resimleri var. Bir goz atin derim. Internetten arama yaparsaniz, sitesine ulasirsiniz. Biselilac olsa gerek.Oradan isterseni satinda alabilirsiniz...

karın degılde kalcam da catlaklar oldu benım ve olmadı olmadı derken son 1- 1,5 ayda patlak verdı... Allahtan cok fazla degıl..

Cildiniz müsaitse çatlıyorsunuz arkadaşlar .Doktorum da öyle söyledi.7.Aya kadar hiç çatlağım yoktu.Birden kızım sayesnde karnımda coğrafi harita gibi oldu.Lierac krem kullandım.kakao badem yağı da kullandım.Ayrıca palmers ın kremini...Halada kullanıyorum düzenli ama çatladım......

son ay, hatta 8 aya kadar bişey olmadığından sevinmeey başlamıştım galiab olmıcak diye, bu mesele tamamen ırsi bi mesele bence, genel geçer bişey değil yani, kişiden kişiye çok değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…