slm kızlar ben de 22. haftamın içindeyim 3 kilo aldım, 66 oldum. çok şükür şimdilik bende de çatlak olmadı, inşallah da olmaz. düzenli olmasa da badem sütü sürüyorum göbüşüme, göğüslerime. arkadaşım lierac kullandı bana da tavsiye etti çok iyi diye ama çok pahalı geldi valla. badem sütüde çok güzel nemlendiriyor. inşallah çatlamam...
kıslar kiloyla alakası yok genetiklede yok bayağı araştırdım insanın vücut yapısına bağlı ben 18 kg aldım ama çatlamadım
kızlar şimdilik benim de çatlamalarım yok. umarım bundan sonra da fazla kilo almam ve de yeterince nemlendirebilirm cildimi ve çatlamam. çatlak daha çok annenin yaşıyla ilgli ve genetikmiş. genç yaştaki annelerde çatlak çok fazla oluyomuş
canim ikizse catlaklar kacinilmaz oluyor tabi..insallah daha fazla yayilmaz...30. haftayı geçer geçmez başladı çatlaklar burnuma kadar çatlıycam nerdeyse. ikiziz vede 20 kiloyu geçiyor aldığımız sanırım geçmez bu çatlaklar çok belirgin oldular hergün yenisi ekleniyor mafoldumben
canim badem yagi kullan killanma tuylenme falan yapmiyor bende korkmustum ama hicbisey olmadi...tuylenme hormonlarla ilgiliymis...yani badem yagi kullanmayanlarda bile tuylenme oluyormus olacagi varsa...kızlar ben 20. haftadayım.çok kaşınıyorum.aşırıııııı.........özellikle yan taraflarımda çatlaklar olmuş.bebk yağı, vazelin karışık kullanıyorum. ama vazelin hakkında zararlı olduğunu yazmışlar pimpiriklendim şimdi.kullanmam herhalde daha.....aman sağlıklı olsun da bebişim çatlatsın napalım.....bugün yeni doğum yapmış arkımın yanına gittim.süper bişey ya.........nese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?