Gebelikte kasik agrisi

Sevgi2509

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
91
29
3
24
Merhabalar. 17+1 haftalık hamileyim. Sürekli olarak özellikle sol kasığımda ara ara geçip tekrarlayan kasik ağrım var. Normal midir rahmin genişlediği için ağrıyor olabilir mi ilk gebeliğim ve korkuyorum. tecrübesi olanlar benimle paylaşabilir mi

Aynen benimde öyle. Açıkçası korkuyorum akintimda çok fazla var bugün. Çok teşekkür ederim mesajınız için
Su alımını arttırınca belki biraz toparlar
Yormayın kendinizi mümkün olduğunca istirahet edin ağrılarını hafifler havalarda çok sıcak o bile dengemizi bozuyor
Kontrole gittiğinizde doktorunuza bildirirseniz en doğru kararı o verir

Benim ağrı dışında ani bıçak saplanma hislerim de oluyordu. Hatta bir kontrolümde tam ultrason sırasında oldu ve doktor o an daha detaylı inceledi. Hiçbir sorun olmadığını ve çok normal bir süreç olduğunu söyledi

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim abi bıçak saplanma benim genelde belimde oluyor hareket edemiyorum

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için

merhabalar hanımlar 12 haftalık hamileyim birkaç saattir kasiklarimda ağrı var otururken pek bisey yok ama ayağa kalkarken çok agriyo. yürürken çok agriyo yürütmuyor. adim attıkça sanki kasiklarima tekme atılıyor gibi his var kötü bisey var midir korkmam gerekli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…