Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. 17+1 haftalık hamileyim. Sürekli olarak özellikle sol kasığımda ara ara geçip tekrarlayan kasik ağrım var. Normal midir rahmin genişlediği için ağrıyor olabilir mi ilk gebeliğim ve korkuyorum. tecrübesi olanlar benimle paylaşabilir mi
Su alımını arttırınca belki biraz toparlar
Yormayın kendinizi mümkün olduğunca istirahet edin ağrılarını hafifler havalarda çok sıcak o bile dengemizi bozuyor
Kontrole gittiğinizde doktorunuza bildirirseniz en doğru kararı o verir
Merhabalar. 17+1 haftalık hamileyim. Sürekli olarak özellikle sol kasığımda ara ara geçip tekrarlayan kasik ağrım var. Normal midir rahmin genişlediği için ağrıyor olabilir mi ilk gebeliğim ve korkuyorum. tecrübesi olanlar benimle paylaşabilir mi
Benim ağrı dışında ani bıçak saplanma hislerim de oluyordu. Hatta bir kontrolümde tam ultrason sırasında oldu ve doktor o an daha detaylı inceledi. Hiçbir sorun olmadığını ve çok normal bir süreç olduğunu söyledi
Benim ağrı dışında ani bıçak saplanma hislerim de oluyordu. Hatta bir kontrolümde tam ultrason sırasında oldu ve doktor o an daha detaylı inceledi. Hiçbir sorun olmadığını ve çok normal bir süreç olduğunu söyledi
Su alımını arttırınca belki biraz toparlar
Yormayın kendinizi mümkün olduğunca istirahet edin ağrılarını hafifler havalarda çok sıcak o bile dengemizi bozuyor
Kontrole gittiğinizde doktorunuza bildirirseniz en doğru kararı o verir
merhabalar hanımlar 12 haftalık hamileyim birkaç saattir kasiklarimda ağrı var otururken pek bisey yok ama ayağa kalkarken çok agriyo. yürürken çok agriyo yürütmuyor. adim attıkça sanki kasiklarima tekme atılıyor gibi his var kötü bisey var midir korkmam gerekli mi