- 2 Mayıs 2021
- 7
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Ebru dilek
-
Insallah tesekkur ederimMerhaba canım benim 2000 in üzerinde minicik görünmüştü biraz beklemen gerekecek canım bir hafta dur gidince Allah’ın izniyle görünür
Evet olabilir bekleyipKese için 600 çok düşük bir değer 3000 olmadan gözükmez
Kese için 600 çok düşük bir değer 3000 olmadan gözükmez
MerhabaMerhaba canım benim 2000 in üzerinde minicik görünmüştü biraz beklemen gerekecek canım bir hafta dur gidince Allah’ın izniyle görünür
Son adet tarihim 4 . Haftanın sonunda minicik göründü canımMerhaba
ben gebeliğimi yeni öğrendim de,kaçıncı haftanız da keseyi gördünüz?
Canım bende pazartesi günü 5. Haftada gidicem görürüm heralde diye düşünüyorumMerhaba
ben gebeliğimi yeni öğrendim de,kaçıncı haftanız da keseyi gördünüz?
Benimde tam 5 haftalık bugün hcg ye baktırdım 1500 lerde kese gözükmedi biraz içime kurt düştüMerhaba canım benim 2000 in üzerinde minicik görünmüştü biraz beklemen gerekecek canım bir hafta dur gidince Allah’ın izniyle görünür
Geç döllenme olmuş olabilirBenimde tam 5 haftalık bugün hcg ye baktırdım 1500 lerde kese gözükmedi biraz içime kurt düştü
Selam canım ben bu akşam gittim doktor 4 haftalık dedi 7.714 beta. Minik bir kese gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıCanım bende pazartesi günü 5. Haftada gidicem görürüm heralde diye düşünüyorum
Bende çarşamba gününe randevu aldım perşembe günü betam 450ydi görünmedi sata göre 5+2 günlük olmuş olucam herhalde görünür diye düşünüyorumSelam canım ben bu akşam gittim doktor 4 haftalık dedi 7.714 beta. Minik bir kese gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Çarşamba gününe kadar beta iyice yükselir görünür bencede canım. Benim de sat tarihime göre 5 haftalık olması lazımdı, 4 haftalık dedi doktor. Sat 3 nisan diye de söyledimBende çarşamba gününe randevu aldım perşembe günü betam 450ydi görünmedi sata göre 5+2 günlük olmuş olucam herhalde görünür diye düşünüyorumRabbim sağlıkla ilerletsin inşAllah
Ultrason ölçümlerine göre demiştir canımÇarşamba gününe kadar beta iyice yükselir görünür bencede canım. Benim de sat tarihime göre 5 haftalık olması lazımdı, 4 haftalık dedi doktor. Sat 3 nisan diye de söyledim
Kan değerinizin biraz daha yükselmesi gerekiyor, bildiğim kadarıylaKızlar bende bugun 4+3 günlük kese gözükmedi erkendi biliyorum ama alttan baktı miyomlarım var zaten görmedi kan değerim 2700 küsür çıktı bu değere gözükmesi gerekir miydi 2 gün sonra yine ver dedi dış gebelik olabilir mi
Dün gittim canım çok şükür gördük 7 mm 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı
Ohh ne güzel sevindim ☺ Kaç haftalık olmuş? Bende haftaya gidicem kalp atışınaDün gittim canım çok şükür gördük 7 mm 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı
Teşekkür ederim canım benim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşAllahOhh ne güzel sevindim ☺ Kaç haftalık olmuş? Bende haftaya gidicem kalp atışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?