Bende kilolu hamis kaldim.65 ile hamile kaldim suan 19 haftanin icindeyiz 3 kilo almisim toplam son 1 kiloyu sanirim 2 hafta icinde aldim.Bence zayif insanlar daha cok kilo aliyor.Ben cok istahli biriyimdir ama hamilelikte o istahim pek kalmadi o yuzden 3 kilo ile devam ediyorum.Insalah hep boyle ideal devam ederrr
slm ben 54 kilo ile hamile kaldım doguma giderken 65 kiloydum bebek çok yoruyo insanı şimdi 50 kiloya düştüm istesemde alamıyorum hiç dikkat etmedim sadece sürekli yürüşüş yaptım.zaten bebek 4 klo oldu suyu eşi derken 2 kilo fazlalıgım almıştı..birde su içmek çok önemli bence hamilelikte
Merhabalar,bende 43 kilo ile hamile kalmıştım şu an 20 haftalık hamileyim ve 51 kilo oldum bile.Daha ilk aydan itibaren hızla kilo almaya başladım yakında kendimi tanıyamıcam sanırım.:)))
50 ile hamile kaldım, 65'le doğuma gittim. 5 ay olacak doğum yapalı, şimdi 53 kiloyum. 10 kilosu doğumda sonra hemen gidiyor, sonrası kalıyor kalırsa. O da yavaş yavaş emzirdikçe veriliyor kızlar. Önemli olan çok abur cubur yememek. Dengeli beslenmek.
58 kilo ile hamile kaldım, şu an 69 kiloyum, 11 kilo aldım son ay kilo alımı durdu, bakalım doğuma kadar ne kadar alırım, 70 le bitirsem yeter, drlarda 12-15 kg alımı normal diyor, ŞAFAK 22, bebeğime kavuşmama az kaldııııııııııııı
Mehaycım her zaman yediğin kadar ye bunun dışında çok acıkıosan öğün aralarında meyva ye ve su iç bol bol bence kilo almazsın aramız 1 hafta seninle bende fazla kilo almak istemiorum 56 kiloyum boyumda 163 en fazla 10 kilo alırım diye düşünüyorum ama nasip tabii. Senin kilon çok mu?
harzemcim ben zaten normaldede cok su icerim ama bu aralar canim surekli tursu cekiyor ve yiyorum o yuzden iki katina cikti acaba tursu kilo aldirirmi????