gebelikte kilo alimi?

Allahııımmmm
En anormal ben miyim aranızda kızlaaarrrr...
Millet şıkır şıkır,12 kilo alıp girmiş doğuma yaa...

Ben 25. haftadayım 11 kilo almışım bile,1 ayda 5 kilo almışım yanii:1shok:

offf,ayımıyım neyim ben yaaa:çok üzgünüm:

yok canım değilsin sen o san bende ondanım:roflol:
60la başladım şu an 69 olmuşum ve doğuma 2 ay var..şişko patates oldum..acil yavaşlamaya aldım kendimi.tatlı hamur makarna yasak ..bolbol meyve su salata yiycem

ben evlendiğimde 55 kiloydum 3 ay sonra hamile kaldıgımda 60 kiloydum bi anda çok kilo almıştım.ve sonra 7 haftalık hamileyken birden bulantı ve iştahsızlık nedeniyle kilom tekrar 55e düştü..şu anda 12.haftanın içindeyim ve 58 kiloyum..bakalım ilerde ne olucak.

ben 12 ile tamamlamayı istiyordum çok zor gibi görünüyor.30.haftadayım 10 kilo aldım..3 kilosunu son ay birden aldım hareketsizlikten..kalça ve bacağımda ağrı oluştu hep oturdum yattım..bundan sonra çok çok dikkat edeceğim..inşallah ayda 1almayı becerebilirim oda bebişim olur inşallah....

en düşük hamile kalan benimdir herhalde 40 kilo ile hamile kaldım şimdi 18 haftadayım 48 kilo oldum bu konuyu doğrulayan kişi ben olsam gerek dahada kilo almak istiyorum çünkü hayatımda görmediğim kiloyu görüyorum çok mutluyum iyi bişeymi pekde bilmiyorum ama olsun ben ömrümde 43 olmamıştım şimdi 48 oldumcokacimcoook:teytey:

arkadaşlar ben tedavi ve tiroid yüzünden birden 87 kilo olmuştum kilo veremiyordum ve 87 ile hamile kaldım şuan 6,5 haftalık hamileyim ve 4 kilo vermiştim 1 hafta önce bana öyle geliyorki 1 haftadır biraz daha kilo verdim yani ben almıyor veriyorum şimdilik allahtan boy varda topaç gibi durmuyorum :)

arkadaşlar hamilelikde kiloya fazla takılıp kalmayın.çünkü eğrelti kilo olduğu için doğum sonrası az dikkat edince hepsini veriyorsunuz zaten.ben ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım.doğum sonrası 2.ayda hepsini verdim kiloların hemde diyet yapmadan.emzirme sırasında vücut çok fazla kalori harçıyor.ve kilo vermeniz kolaylaşıyor.şuan ikinciye hamileiğim ben 13. haftaya girdim ve ortalama 1.5 kilo aldım

kizlar bende 62 ile basladim sonra ilk zamanlar cok kustugum ve bisey yiyemedigim icin baya zayiflamistim su an 15. haftadayim ve 62 yim hala....

ben 58 kilo ile basladım daha sonra 55 e düstüm simdi 4 aylık (19 haftalık) hamileyim 1 kilo aldım inşallah böyle devam eder altıncı ayda baslıyormus en cok kilo alımı ama hayırlısı bakalıkmşakkıdıŞeniz

slm ben 28, haftadayım..18 kilo aldım..doktorum yeme dedikçe yiyesim geliyorr..çok şiştim....hayırlısı olsun inşallah doğumdan sonra vercem kiloları...

22 haftalık hamileyim 56 kiloyla hamile kaldım şuanda 59 kiloyum

ilk 4 ay hiç kilo almadım doktorumda çok iyi oldugumu söylüyor ilk 4 ayda alınan kilolar doğum sonrası kalıyo dedi

söylemesi ayıp kıllarım filan çok geç çıkıyor ve çok cılız aldıgım besinler bebeğe gidiyormuş oğluşumda zaten normalden çok iyi kiloda şuanda

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende 6 aylık hamileyim gecen saglık ocagından cagırdılar aile hekimim bana 7 kilo aldıgımı söledi ve bana neden bukadar aldı dedi benmde morelim bozuldu genelde takmam ama bende taktım kafama acaba doğumumu etkiliyo die sizce etkilermi?

üzülme canım dogumdan sonra veriirsin görümcem 37 haftalık hamile suanda. ilk 6 ay cok almstı 15 kg civarında daha sonra kendine hiç kilo almadı bebegide dayet saglıklı. yediklerine biraz dikkat et ekmek tuz tatlı fazla tuketme doktorunada danıs bu arada bir aydamı 7 kilo almıssın tam olarak anlayamadım

hayır abla 6 ayda 7 kilo almışım hemşirede çok almısın dedi​

benim görümce 15 kilo almış 7. ayın içinde o napsın acaba yiyip duruyor anca

Görümceler böyle galiba 3 ayda 3 kilo o da dogruysa bir ögünde 3 tabak yemek yiyor))

Ben de 12 .haftanin icindeyim ve hic kilo almadim. Vücudun almasi gerekenleri yeterli almak karbonhidrat ve tatlilari abartmamak gerekiyor hamile kalmadan önce vucut endeksime gore 1500cal aliyordum gunluk simdi bunu 300 maximum 400cal artirdim.

Herkese saglikli hamilelikler dilyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…