Gebelikte kullanılacak kosmatik ürünleri!

F_A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
11
2
34
Mrb, hanımlar yaklaşık beş buçuk aylık hamileyim ikinci gebeliğim bu benim, gebelikte biraz hassas davranıyorum kozmatik ürünlerine karşı siz nasılsınız bilmiyorum ancak bir sorum olacaktı, yeni çıkan bir ürün var Vasaline'nin nemlendirici sprey kremi çıkmış ürün çok hoşuma gitti ama hiç kullanmadım uzun kalıcı bir nemlendiriciye de ihtiyacım var çünkü elimde egzama da var tedavi olamıyorum neler denediysem de geçmedi ancak çözüm nemlendirmek o yüzden aslında iki ürün arasında kaldım, bir tanesi sebamed vücut losyonubir tanesi de vasaline nemlendirici sprey önerilerinizi bekliyorum... :)))

İçindekiler kısmını okutmanı tavsiye ederim her urun için. Benzoate, sls, paraben içermemesi ne özen gosterebilirsin. Dermokozmetiklerin bir çoğu bu maddeleri kullanmıyor. İnternette arama motoruna kozmetik urun içerikleri falan yazıp aratirsan ayrıntılı bi liste bulabilirsin

İçindekiler kısmını okutmanı tavsiye ederim her urun için. Benzoate, sls, paraben içermemesi ne özen gosterebilirsin. Dermokozmetiklerin bir çoğu bu maddeleri kullanmıyor. İnternette arama motoruna kozmetik urun içerikleri falan yazıp aratirsan ayrıntılı bi liste bulabilirsin

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için lulus_k, biraz daha araştırma yaptım en uygunu sabamed olacak sanırım...

Rica ederim :) ben vücut nemlendirici olarak bebe yagi kullanıyorum ama yetmiyor hamilelikte, hindistan cevizi yagi almayı düşünüyorum gözaltı nemlendirme de bi numara olduğuna göre gobegimide nemlendirir diye düşünüyorum :) ona da bi bak istersen

Rica ederim :) ben vücut nemlendirici olarak bebe yagi kullanıyorum ama yetmiyor hamilelikte, hindistan cevizi yagi almayı düşünüyorum gözaltı nemlendirme de bi numara olduğuna göre gobegimide nemlendirir diye düşünüyorum :) ona da bi bak istersen

Aynen bende ilk hamileliğimde bebe yağı kullandım karnımda fayda verdi bana ancak aklıma gelmediki bacak bölgeye kullanmak oralar çatladı maalesef zaten ırsi oluyor ya olacak oldu mu hiç bişi engellemiyor onu benim istediğim senin de dediğin gibi nemlendiricinin güçlü olmasını istiyorum çünkü cildim çok kuru o yüzden nemlendiricinin uzun süre kalıcı bişi arıyorum. Bir de bak mesela aynısafa kremi kullandım full nemlendiriyor ve gerçekten kalıcı aynı sıra da da selülit yok edici ve gerçekten faydasını gördüm sadece kokusu biraz kötü ama benim hoşuma gitti hala da kullanıyorum ama sıcakta fazlası hiç çekilmiyor o yüzden değiştirmek istedim...

Aynen bende ilk hamileliğimde bebe yağı kullandım karnımda fayda verdi bana ancak aklıma gelmediki bacak bölgeye kullanmak oralar çatladı maalesef zaten ırsi oluyor ya olacak oldu mu hiç bişi engellemiyor onu benim istediğim senin de dediğin gibi nemlendiricinin güçlü olmasını istiyorum çünkü cildim çok kuru o yüzden nemlendiricinin uzun süre kalıcı bişi arıyorum. Bir de bak mesela aynısafa kremi kullandım full nemlendiriyor ve gerçekten kalıcı aynı sıra da da selülit yok edici ve gerçekten faydasını gördüm sadece kokusu biraz kötü ama benim hoşuma gitti hala da kullanıyorum ama sıcakta fazlası hiç çekilmiyor o yüzden değiştirmek istedim...
Ayy sende benim gibi meraklısının aktar işlerine anlaşılan :) aynisefa kremi yüzüme kullanmistm cilt tedavisi için mükemmeldir bilirim :) güzel şeyler bulursan yaz buraya da bizde bilgileniriz canim

Tamam hiç merak etme :)) severim bende bitkisel ürünleri kullanmayı araştırırım da yazarım sana, bir de bir krem almıştım bundan iki ay önce "vinolet" diye bir krem aynısafa lı o krem de bilmeden aldım açtım bir baktım hamilelikte kullanmayınız diyor içinde paraben vs yok ancak o ibareyi gördüm ya kullanamadım içime sinmedi açıkçası doğum çatlaklarını ve selülitlere birebir geliyormuş o krem doğum sonrası kullanacağım faydasını görürsem yazarım buraya yine :KK66:)

Ayy sende benim gibi meraklısının aktar işlerine anlaşılan :) aynisefa kremi yüzüme kullanmistm cilt tedavisi için mükemmeldir bilirim :) güzel şeyler bulursan yaz buraya da bizde bilgileniriz canim
lulus_k sebamed in bebek losyonunu kullandım hala da kullanıyorum hem elimdeki egzamayı resmen durdurdu hemde vücudumu acayip nemlendiriyor ayrıca yağlı doku bırakmıyor çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim

X