Gebelikte lekelenme

geblktsorlr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
68
16
8
31
Merhaba arkadaşlar gebelikte 11+6 yım lekelenmeden dolayı bu zamana kadar progestan kullandım fakat dün kontrolümde riskin düştüğünü söyledi doktor lekelenmem de bitmişti ilacı bıraktım fakat bugün leke geldi sizce devam etmeli miyim bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

İlacı doktor bırak dedi mi, bir de tekrar kontrolünüz ne zaman bı gidip sorun bence. 12.haftadan sonra problem yoksa progestan vermiyorlar bildiğim kadarıyla düşük riski varsa veriliyor, lekelenmeniz hala devam ediyor mu yoksa anlık mi geldi. İlacı dün bugün biraktiysaniz kalıntıları atar zaten, yarın falan da bı takip edin devam ediyor mu diye

Şöyle ben 4.haftadan beri kanama lekelenme için yoğun uğraş verdim şükür geçen hafta kanama alanım gecmia riskim yoktu bebeğim iyi herşey yolundaydı, kalıntılar da temizlensin diye progestan verdi, onbeş gün kullanacaktım ben bir hafta kullanıp dün tekrar gittim (düşük geçmişim vardı o yüzden sabredemedim randevu gününe kadar) gayet iyi temiz hiç problem yok her şey yolunda dedi ama cumaya kadar devam et progestana cuma tekrar göreyim dedi, yani risk yok desede direkt kesmedi bugün lekelenmem yok mesela daha temiz. 10+5teyim

12. Haftama giriyorum evet doktorum bırak dediği için bıraktım

Çok teşekkür edeyim haftasonu olduğu için doktorumla da görüşemiyorum progestanı kullansam mı kullanmasam mı diye kafam karışmıştı dediğiniz gibidir inşallah. Sizde sağlıkla Kucağınıza alın

Çok teşekkür edeyim haftasonu olduğu için doktorumla da görüşemiyorum progestanı kullansam mı kullanmasam mı diye kafam karışmıştı dediğiniz gibidir inşallah. Sizde sağlıkla Kucağınıza alın

Rica ederim ne demek üçüncü gebeligim Haziran'da bir dusugum var şimdi üçüncüye gebeyim bütün stres aynı korkular bin tane kafada sorular biraz da olsa için rahatladiysa çok sevindim, stresli bı süreç ama bu dönemde araştırdım okudum gördüm ki lekelenme tedbir alınırsa çok korkulacak bir durum değil gayet sağlıkla doğum yapılıyor, ha her şey Allah'ın takdiri biz elimizden geleni yaparız gerisine hayırlısı diyelim, iyi olacak inşallah

k
doğru diyorsunuz lekeden değil iste progestan kullanımını bıraktığım için çok sevinmiştim kalıntılardır diye umuyorum dediğiniz gibidir duruma göre pazartesi doktoruma söylerim birde bende ilk gebeliğim heyecan stres hepsi bir arada Allah razı olsun ve Allah yardımcımız olsun

Stres daha çok tetikliyor sürekli oraya odaklisin boşver birşey yok, iyiyiz diye odaklan, bende bıraksam diye bekliyorum bunaldım iyice ama bir taraftan da diyorum iyi gelecek bebeğime sabır ne yapalım, doktorum öyle söyledi progestan kessede kanamayi kalıntı temizlemeye devam ediyor akıntı yoğunlaşıyor korkacak bir şey yok dedi, şimdi lekelenme bitti yani dün akşam bugün temiz doktor da temiz sıkıntı yok ama cumaya kadar devam dedi tedbiren, geçecek bunlarda geçecek diye kendimi rahatlatiyorum, ilki en streslisi tabii ne bekleyeceğini bilmiyorsun da bu da stresli oldu ilk kez kanama falan geldi başıma bende bekleyip görücem aşağı yukarı birlikte dogurucaz inşallah sağlıcakla alacağız kucağımıza

Bence kullanın iki gün aklınızda kalmasın ama pazartesi mutlaka doktorunuzla görüşün,ilacı kesince kanamam başladı diye,ben 32.haftadayım hala kullanıyorum

evet hadi bakalım bu tarihi not alalım kucağımıza aldık diye de not düşelim amin Allaha emanet olun

Bence kullanın iki gün aklınızda kalmasın ama pazartesi mutlaka doktorunuzla görüşün,ilacı kesince kanamam başladı diye,ben 32.haftadayım hala kullanıyorum
Yaa acaba kalıntısı mı diye düşündük çünkü leke gibi ama hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu öyle yapayım olmazsa çok teşekkür ederim . Size de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…