• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte lekelenme

abxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
2
0
1
23
Gebeliğimin 5+4 haftasında lekelenme gördüm doktora gittim betam o zaman 28106
Kese boyutum 10mm idi karından ultrason ile görüldü , doktor bana kese yerin aşağıda dedi , istirahat önerdi , eğer gebeliğin sağlıksız ise bunu ilaçla bi de biz desteklemeyelim dedi , şu an 7+0 dayım lekelenmelerim devam ediyor bitiyor gidiyor geliyor bende anlamadım, ciddi mide bulantılarım var hiçbir şey yiyemiyorum 10 gün sonra randevum var doktor kalp atışı için gel dedi , düşük riskinden dolayı herhalde vajinal ultrason bakmadı , ilk gebeliğim düşük oldu , bu bebeğime de bir şey olur diye korkuyorum , gebeliği böyle olup sağlıkla kucağına alan var mı , doktor kesenin yeri iyi değil diyince çok ağlamıştım

Vajinal bakmayı bazı doktorlar tercih etmiyor kalp atışını beklemelisin devam ederse progestwron başlar belki

Vajinal bakmayı bazı doktorlar tercih etmiyor kalp atışını beklemelisin devam ederse progestwron başlar belki
Açıkçası progesteron eksikliği hariç progesteron kullanmayı destekleyen biri değilim , kendim de sağlık okuduğum için az çok hormonların ciddi yan etkilerini biliyorum , kesilmiş şu an ama nasıl hissetmem gerektiğini hiç bilmiyorum:(

Back
X