- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
- 103
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
-
Can taşıyoruz kolay mı :)))Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, hamileyim ve surekli istifra ediyorum, asırı kilo verdim, hicbir sey yiyemiyorum, mide bulantisi da cabası, doktorun verdigi ilaclar fayda etmiyor, ne yapmam gerek kurtulmam icin?
Su icince bile istifra ediyorum senin de oyle miydi yaCan taşıyoruz kolay mı :)))
Kusacağız da, iğreneceğiz de..
Ben kustukça inadına bişeyler yedim, kilo vermedim hiç o dönemde
Ama elinde değil, yumurta görünce kusuyordum :))
Bir süre sonra geçiyor benim 3,5-4 ay sonra geçti kusmalarım, bulantılarım
Daha 13 haftalik benimki, buzdolabindan bile tiksiniyorum ama esim koku olmadigini soyluyorKac haftaliksiniz? Kusma kisiden kisiye değisiyor. Kilo vermek sizi korkutmasin ki benzer örnekler cok var. 5 6 kilo veren tanidiklarim var. Hamileligin ilk aylarinda. En ufak kokuda cikartirdi. Sonra zamanla toparladilar merak etmeyin insallah siz de toparlarsiniz
Seninki kac haftalik suan, kiz bulanti yapar diyorlar amaAl benden de o kadar arkadasim. Her hafta acaba bu hafta mi gececek diye bekliyorum. Kusma bulanti tiksinme aclik halsizlik... Rabbim saglik versin hepimize...
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, hamileyim ve surekli istifra ediyorum, asırı kilo verdim, hicbir sey yiyemiyorum, mide bulantisi da cabası, doktorun verdigi ilaclar fayda etmiyor, ne yapmam gerek kurtulmam icin?
Seninki kac haftalik suan, kiz bulanti yapar diyorlar ama
Ah canım ahh. Se
Benim yuzumden bi kusuru olmaz inşAllah ceviz findik falan hicbir sey yiyemiyorum cunku, ilk aylarda beyin gelisimi icin onemliymis yaŞunu da ekleyeyim. Kilo veriyorum diye üzülme. Bebekler her türlü besleniyormuş. “İlk 3 ay bizim için önemli olan anne” demişti.
Benim yuzumden bi kusuru olmaz inşAllah ceviz findik falan hicbir sey yiyemiyorum cunku, ilk aylarda beyin gelisimi icin onemliymis ya
InşAllah, rahatlattin beni tesekkur ederimBenim yaşadıklarımın birebir aynısı. Yazdıklarını okudukça ben yazmışım gibi hissediyorum.Üzülme, Allah onları korur ❤
InşAllah, rahatlattin beni tesekkur ederim
InşAllah cok sagol tekrarGebelik takvimine göre 14. haftanın içindesin. 1-2 hafta içinde bulantılarının azalması söz konusu. Benim öyle olmuştu çünkü. Umarım çok çok güzel bir hamilelik geçirirsin.❤
Seninki kac haftalik suan, kiz bulanti yapar diyorlar ama
Henuz 10+1... Sabirla gececegi haftalari bekliyorum. Ben de kilo verdim ama kilo acisindan endiseli degilim. Artik hergun kusmaktan aglamaktan ruhen fiziken iyi degilim, bu durum beni biraz zorluyor. Cinsiyet meselesine gelince canim ; bir kizim var ve kizimda bir kere bile kusmamistim....Belli olmaz tabiki... Rabbimin nasibimize koydugu basimizin ustune..
Tabi, yatağımın yanında hep çubuk krakerim olurdu gece bile kalkar yerdimSu icince bile istifra ediyorum senin de oyle miydi ya
Kız da yapar erkek de :)))Seninki kac haftalik suan, kiz bulanti yapar diyorlar ama
Dogumu falan koydum bi kenara en cok ondan korkuyorum bendeTabi, yatağımın yanında hep çubuk krakerim olurdu gece bile kalkar yerdim
Kusmaktan burnum kanardı mahvolmuştum ama çok şükür geçti
Ama bazılarının kusması 9ay geçmiyor umarım öyle olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?