Gebelikte mide bulantısı, kusma

Limonnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
213
121
103
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, hamileyim ve surekli istifra ediyorum, asırı kilo verdim, hicbir sey yiyemiyorum, mide bulantisi da cabası, doktorun verdigi ilaclar fayda etmiyor, ne yapmam gerek kurtulmam icin? 😣😣

Kac haftaliksiniz? Kusma kisiden kisiye değisiyor. Kilo vermek sizi korkutmasin ki benzer örnekler cok var. 5 6 kilo veren tanidiklarim var. Hamileligin ilk aylarinda. En ufak kokuda cikartirdi. Sonra zamanla toparladilar merak etmeyin insallah siz de toparlarsiniz

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, hamileyim ve surekli istifra ediyorum, asırı kilo verdim, hicbir sey yiyemiyorum, mide bulantisi da cabası, doktorun verdigi ilaclar fayda etmiyor, ne yapmam gerek kurtulmam icin? 😣😣
Can taşıyoruz kolay mı :)))
Kusacağız da, iğreneceğiz de..
Ben kustukça inadına bişeyler yedim, kilo vermedim hiç o dönemde
Ama elinde değil, yumurta görünce kusuyordum :))
Bir süre sonra geçiyor benim 3,5-4 ay sonra geçti kusmalarım, bulantılarım

Can taşıyoruz kolay mı :)))
Kusacağız da, iğreneceğiz de..
Ben kustukça inadına bişeyler yedim, kilo vermedim hiç o dönemde
Ama elinde değil, yumurta görünce kusuyordum :))
Bir süre sonra geçiyor benim 3,5-4 ay sonra geçti kusmalarım, bulantılarım
Su icince bile istifra ediyorum senin de oyle miydi ya

Al benden de o kadar arkadasim. Her hafta acaba bu hafta mi gececek diye bekliyorum. Kusma bulanti tiksinme aclik halsizlik... Rabbim saglik versin hepimize...

Kac haftaliksiniz? Kusma kisiden kisiye değisiyor. Kilo vermek sizi korkutmasin ki benzer örnekler cok var. 5 6 kilo veren tanidiklarim var. Hamileligin ilk aylarinda. En ufak kokuda cikartirdi. Sonra zamanla toparladilar merak etmeyin insallah siz de toparlarsiniz
Daha 13 haftalik benimki, buzdolabindan bile tiksiniyorum ama esim koku olmadigini soyluyor

Al benden de o kadar arkadasim. Her hafta acaba bu hafta mi gececek diye bekliyorum. Kusma bulanti tiksinme aclik halsizlik... Rabbim saglik versin hepimize...
Seninki kac haftalik suan, kiz bulanti yapar diyorlar ama 😊

Ah canım ahh. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben 3 ayda 8 kilo vermiştim. Kullanmadığım ilaç kalmamıştı. Yapman gereken tek şey, sabretmek. Başka çaresi yok.

Şunu da ekleyeyim. Kilo veriyorum diye üzülme. Bebekler her türlü besleniyormuş. “İlk 3 ay bizim için önemli olan anne” demişti. 😊

Benim yuzumden bi kusuru olmaz inşAllah ceviz findik falan hicbir sey yiyemiyorum cunku, ilk aylarda beyin gelisimi icin onemliymis ya 😞😞

Benim yaşadıklarımın birebir aynısı. Yazdıklarını okudukça ben yazmışım gibi hissediyorum. 😊 Üzülme, Allah onları korur 😊❤️

Seninki kac haftalik suan, kiz bulanti yapar diyorlar ama 😊
Henuz 10+1... Sabirla gececegi haftalari bekliyorum. Ben de kilo verdim ama kilo acisindan endiseli degilim. Artik hergun kusmaktan aglamaktan ruhen fiziken iyi degilim, bu durum beni biraz zorluyor. Cinsiyet meselesine gelince canim ; bir kizim var ve kizimda bir kere bile kusmamistim....Belli olmaz tabiki... Rabbimin nasibimize koydugu basimizin ustune..

Sende mi agliyorsun 😊 siyaset reklamlarina bile agliyorum ya niye bilmiyorum 😁

Su icince bile istifra ediyorum senin de oyle miydi ya
Tabi, yatağımın yanında hep çubuk krakerim olurdu gece bile kalkar yerdim
Kusmaktan burnum kanardı mahvolmuştum ama çok şükür geçti
Ama bazılarının kusması 9ay geçmiyor umarım öyle olmazsın

Tabi, yatağımın yanında hep çubuk krakerim olurdu gece bile kalkar yerdim
Kusmaktan burnum kanardı mahvolmuştum ama çok şükür geçti
Ama bazılarının kusması 9ay geçmiyor umarım öyle olmazsın
Dogumu falan koydum bi kenara en cok ondan korkuyorum bende o_O

Back
X