Gebelikte mide bulantısı, kusma

Dogumu falan koydum bi kenara en cok ondan korkuyorum bende o_O
Benim annem 4çocuğunda da doğurana kadar kusmuş.. Doğum masasına yatmadan önce gidip kusuyomuş sonra doğuma yatıyomuş.. Ama diyo sizi kucağıma alır almaz unuttum herşeyi, ne bulantılarımın ne ağırlaşmamın ne aldığım kilonun hiçbirinin önemi kalmadı diyo
Merak etme çok şükür Rabbim evlat verdi zorluğu oluyor anne olmak kolay değil..
Ben de 6ncı aya girdim artık.. 5 ay bitti 4 ay kaldı, ellerim uyuşuyor parmaklarımı hissedemiyorum özellikle geceleri.. Acıyor ağrıyor ama his yok o kadar kötü ki,, uyuyamıyorum, ağlıyorum..
Duruyorum duruyorum hiç bişey yokken ağlıyorum.. Duygusallaştım.. 8kilo aldım.. Ama biliyorum ki bebeğimi kucağıma alınca her şeyi unutacağım 💕

Benim annem 4çocuğunda da doğurana kadar kusmuş.. Doğum masasına yatmadan önce gidip kusuyomuş sonra doğuma yatıyomuş.. Ama diyo sizi kucağıma alır almaz unuttum herşeyi, ne bulantılarımın ne ağırlaşmamın ne aldığım kilonun hiçbirinin önemi kalmadı diyo
Merak etme çok şükür Rabbim evlat verdi zorluğu oluyor anne olmak kolay değil..
Ben de 6ncı aya girdim artık.. 5 ay bitti 4 ay kaldı, ellerim uyuşuyor parmaklarımı hissedemiyorum özellikle geceleri.. Acıyor ağrıyor ama his yok o kadar kötü ki,, uyuyamıyorum, ağlıyorum..
Duruyorum duruyorum hiç bişey yokken ağlıyorum.. Duygusallaştım.. 8kilo aldım.. Ama biliyorum ki bebeğimi kucağıma alınca her şeyi unutacağım 💕
Bi avazda inşAllah diyorlardi sanirim😊 Allah saglikli evlatlar kolay dogumlar nasip etsin ❣💖

Bende hiç olmadı bulantı falan. Ama bi arkadaşım buz emiyordu ağzına atıp mide bulantısını azalttığını iddia ediyordu. Tuhaf...

Suan aynı dönemlerdeyiz canım seninle inanki bugün su ekşir mi midede resmen su bile zarar etti bana dünden beri. Su gazoz gibi olmuş midemde cıkardım kac kere bugun. Alllah yardımcımız olsunn ilaçların pek yararı yokk.
Zaten artik ilacta kullanmiyorum, kullansam da fayda etmiyor cunku, bari bu yonden zarar gormeyeyim

Back
X