Gebelikte miğde yanması :(

Maden suyu iciyorum elma yiyorum. Gece yandiginda bir yudum sut iciyorum biraz ara ile uc kere birer yudum ociyorum

Malesef bunun kesin bir çözümü yok.ilk gebeligimde doğuma kadar çekti m mide yanmasini. Geceleri uyuyamiyordum ağlıyorsun yemin ederim. Çok kötü bir his. Şimdi yine hamileyim şimdi de yavaştan başlıyor gibi. Ilk bebegimde doğumdan çıktığım an nasıl rahatladım. Mide yanması sıfır derecedeydi. Ama doğumdan önce bile yanıyordum.

Halam ebe hemşire benim bu sabah onla konuştum eskiden ilaç vermiyorduk. Leblebi ye derlermiş bende ilaç içmektense onu denicem inşallh. Beyaz veya sarı leblebi deniyim bakıyım.

kızlar miğde yanması yaşıyorsanız size neler iyi geliyo ay benim son zamanlarda dayanılmaz halde doktorum rennie içebilirsin dedi ama fayda da etmiyo ya önerilerinize ihtiyacım var
Canım benim arada yanma oluyor.simdi yok.cok.sukur.yagli yiyecekler yeme.yastigini yükselt bide bol.bol süt iç..

Maden suyu iciyorum elma yiyorum. Gece yandiginda bir yudum sut iciyorum biraz ara ile uc kere birer yudum ociyorum

Halam ebe hemşire benim bu sabah onla konuştum eskiden ilaç vermiyorduk. Leblebi ye derlermiş bende ilaç içmektense onu denicem inşallh. Beyaz veya sarı leblebi deniyim bakıyım.

Canım benim arada yanma oluyor.simdi yok.cok.sukur.yagli yiyecekler yeme.yastigini yükselt bide bol.bol süt iç..
Zaten herkesinde bildiği uyguladığı belli başlı seyler kızlar yapcak bişey Yok sabredecek demekki leblebide denerim herşeyi deneyebilirim :)

Valla bugün aldım sarı leblebi yemekten sonra bulanınca yedim. İlaç içmek zorunda kalmadım. İyi geldi sanki bakalım. Bir kaç gün kullanayımda

kızlar miğde yanması yaşıyorsanız size neler iyi geliyo ay benim son zamanlarda dayanılmaz halde doktorum rennie içebilirsin dedi ama fayda da etmiyo ya önerilerinize ihtiyacım var

Canim doktor banada ilk rennie verdi hic fayda etmedi. Suanda nexium kullanıyorum. Bir doktoruna danis oyle kullan. Cunku benim son ayim belki baska bir ilac tavsiye eder

Kızlar bu miğde yanmasından kafayi yicem ağlıyorum artık Doğuma kadar ben nasıl dayanıcam napsam fayda etmiyo cıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…