Gebelikte miyom ve agrısı ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
4 aylık hamileyim miyomum var doktor baştan söylemişti agrıların olacak diye biraz daha büyümüş şuan karnıma dokununca top gibi elime geliyor bugun sadece miyomun oldugu yer agrı yapmaya başladı şuan acaba bi sorun oluşturur mu acile gidiyim mi ya da sıcak tutunca falan geçer mi doktora bikaç gün sonra gidicem randevum çarşamba günü.

Kaç cm canım myomun? Bende de var 10 cm, 28. Haftadayım
Bir ay önce 5cm di pazartesi muayenem var büyüdü mü bilmiyorum çünkü agrı yapmıyordu. Dünden beri çok agrım var senin durumun ne peki ağrı oluyor mu geçmesi için bişey yapıyor musun

Canım benim bu aya kadar çok ağrım olmuyordu, hatta doktor şaşırıyordu o büyüklüğe nasıl yok diye. Ama bu hafta biraz biraz başladı. Ben hiçbir şey yapmıyorum, yatıyorum hep. Doktorum parol içebilirsin demişti. Ben 7 cmle başladım, 10 cm e kadar büyüdü. Şimdi durdu, son 2 aydır büyümüyor. İnşallah senin de öyle olur.

Canım benim bu aya kadar çok ağrım olmuyordu, hatta doktor şaşırıyordu o büyüklüğe nasıl yok diye. Ama bu hafta biraz biraz başladı. Ben hiçbir şey yapmıyorum, yatıyorum hep. Doktorum parol içebilirsin demişti. Ben 7 cmle başladım, 10 cm e kadar büyüdü. Şimdi durdu, son 2 aydır büyümüyor. İnşallah senin de öyle olur.
Şimdi doktordan çıktım 7 cm olmuş büyüdüğü için ağrıyormuş yapacak bişey yok Ağrı kesici iç dedi düşük önleyici ilaç verdi bir de

Şimdi doktordan çıktım 7 cm olmuş büyüdüğü için ağrıyormuş yapacak bişey yok Ağrı kesici iç dedi düşük önleyici ilaç verdi bir de
Benim de başta öyle hızlı büyümüştü canım. Endişe etme, inşallah bir şey olmaz. Ben düşük önleyici ilacı hala içiyorum. Kendini yormamaya dikkat et.

İnşallah geçer 4 ay böyle olursa nasıl olur bilmiyorum 😔 düşük riski var demedi ama gene de o ilacı verdi ben düşüğe sebep olur mu diye sordum ondan mı verdi acaba

Hayır rahmi genişletsin, rahatlatsın diye veriyorlar o ilacı çünkü myom erken doğuma sebep olabilir. Benim çok fazla bir ağrım yok zaten aara ara oluyor, onda da dinlendim mi geçiyor

Selamlar Kızlar, bendede gebelikte miyom çıktı rahim arka duvarinda 5 cm. Çok aşırı sancı yaptı. Bagirsaklarima baskı, aşırı gaz agrisi gibi baskı ve tuvalete gidince bebek çok baskı yapıyormuş gibi ağrı hissediyordum. 3 günüm öyle geçti. Başka bir kontrolde yeni bir miyom daha oluştuğunu gördü doktor. Suandada aynı şekilde onun surekli sancısını çekiyorum. Çok sürmez inşallah.
Deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum merakımdan, doğum sancısıda bu miyom sancisi gibimiydi acaba?

Back
X