- 30 Mayıs 2015
- 1.061
- 3.199
- 333
- Konu Sahibi Mavi_Eftelya
-
Mrb isra_06 bende hamileyim ve prednol kullanıyorum ama tedirginim son durumunuz nedir öğrenebilirmiyim rica etsemHocam iyi günler dilerim .. şimdiden teşekkür ederim ... 7 haftalık gebeyim daha önce kayıplarım mevcut .doktorum 4 mg prednol verdi günlük alıyorum ... düşük doz oldugu için bi zararı olmayacağını söyledi doktorum ama yine de endişeliyim... Kalıcı bi zarar oluşturur mu bebeğim de?
Cnm merhaba benim de iki düşüğüm var bana da Dr prednol verebilirim dedi. Test sonuçlarıma bakıp öyle karar vereceğim dedi. Siz neden kullanıyorsunuz??? Ben ıtp hastasıyım buarada.Mrb isra_06 bende hamileyim ve prednol kullanıyorum ama tedirginim son durumunuz nedir öğrenebilirmiyim rica etsem
Cnm neden kullandırdı doktor? Önceden bi rahatsızlığın varmıydı? Ne kadar süre kullandın? Çok şişirdi mi seni ???hamile kaldıktan sonra mı kullandırdı yoksa hamilelik öncesinden mi başlattı Dr ? Bana da kullandıracak galiba ?Ben kullandım prednol . Bebeğim de 1 yaşında şu an . Bi yan etkisini görmedim ..
Çok sevindim Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallahAcaba ne kadar süre kulllandınız?Ben kullandım prednol . Bebeğim de 1 yaşında şu an . Bi yan etkisini görmedim ..
Mrb canım bende tüpbebek tedavisiyle gebe kaldım hiç düşüğüm yok benim ama 5.denememdi gebeliğin devamı için kullanıyorumCnm merhaba benim de iki düşüğüm var bana da Dr prednol verebilirim dedi. Test sonuçlarıma bakıp öyle karar vereceğim dedi. Siz neden kullanıyorsunuz??? Ben ıtp hastasıyım buarada.
Peki doktor prednolu neden kullanman gerekiyor dedi mi ???Mrb canım bende tüpbebek tedavisiyle gebe kaldım hiç düşüğüm yok benim ama 5.denememdi gebeliğin devamı için kullanıyorum
Gebeliğin devamı için canım yoksa çok şükür herhangi bi rahatsızlığım yok sadece riske atmak istemiyor galiba 5.denemem olduğu içinPeki doktor prednolu neden kullanman gerekiyor dedi mi ???
Gebeliğin devamı için canım yoksa çok şükür herhangi bi rahatsızlığım yok sadece riske atmak istemiyor galiba 5.denemem olduğu için
Bana da verdim dokdorum.dusuklerim var .daha transfer olmadi.
Aminnn canım cümlemizinkini bağışlasın inşallah Rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsinAllah yavrunu sana bağışlasın inş
Merhabalar bendede trombosit düşğklüğü bae 28 lere kadar düştü ve malesef bana damardan veriyolar kortizonu burdaki kadın dıgum ve kendi doktorum kullan bu şekilde tek doz da yüksekte olsa bebefe zarar vermez dedi ama endişeliyim bi bilginiz varmı bu konudaCnm merhaba benim de iki düşüğüm var bana da Dr prednol verebilirim dedi. Test sonuçlarıma bakıp öyle karar vereceğim dedi. Siz neden kullanıyorsunuz??? Ben ıtp hastasıyım buarada.
Merhabalar bendede trombosit düşğklüğü bae 28 lere kadar düştü ve malesef bana damardan veriyolar kortizonu burdaki kadın dıgum ve kendi doktorum kullan bu şekilde tek doz da yüksekte olsa bebefe zarar vermez dedi ama endişeliyim bi bilginiz varmı bu konuda
Cnm prednolu kalp atışlarını duyana kadar mı kullanmıştın şu an kullanıyomusun hayrlı olsun inşallh gebeliğinBana da verdim dokdorum.dusuklerim var .daha transfer olmadi.
Siz prednol kullandınız mı gebeliğinizde ???Cnm prednolu kalp atışlarını duyana kadar mı kullanmıştın şu an kullanıyomusun hayrlı olsun inşallh gebeliğin
Tüp bebek tedavisi oldum cnm transferim bugün oldu ve prednol kullanıyorum bugün üçüncü günüm kalp atışına kadar kullanmamı söledilerSiz prednol kullandınız mı gebeliğinizde ???
1Cnm prednolu kalp atışlarını duyana kadar mı kullanmıştın şu an kullanıyomusun hayrlı olsun inşallh gebeliğin
Cnm prednolu kalp atışlarını duyana kadar mı kullanmıştın şu an kullanıyomusun hayrlı olsun inşallh gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?