Cok geçmiş olsunsabah aksam 100mg hapbulanti bas agrisi sersemlik migren
doktora sorarak fitil olarak atmaya basladim bu sabah ilk fitili koydum bakalim bulanti olcakmi bulantidan aglayip bisey yiyemiyodum
Progestan yazıyorum 1 ay kullan sonra gel dediGünde bir fitil olarak kullanırsan da doktorun nasil dedi ise öyle kullan. Fitil akıntı da yapabilir Doğal olarak korkma .
3 defa mı napmıs o ya progestan zaten Leyla yapan bir ilaç etkileri gayet normal da günlük 3 doz bana biraz ağır geldi tabi ki doktor değilim ama ben uyurken günde bir alıyordum gün içerisinde sarhoş gibi gezmemek icinProgestan yazıyorum 1 ay kullan sonra gel dedi
Ilaci alirken de günde 3 defa ağızdan
Yada hazneye derine koyulur yazıyor
Ağızdan alıyordum
Bide fitil olarak deneyeyim dedim
Bende cuma günü kanamayla gittim doktora 6 haftalık gebeyimArkadaşlar 7 haftalık gebeyim.
Doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi progestan 100 mg hap yazdı fakat kullanıyorum bi kaç gündür kahverengi lekelerim oldu sürekli halsizlik ve uyku yapıyor doktor randevuma da daha var bu ilacı fitil olarak kullananlar varmış günde kaç kez kullanıyorsunuz
Aydınlatır mısınız beni
Yarın gidicem başka bi doktora Hayırlısı olsun bu aradaBende cuma günü kanamayla gittim doktora 6 haftalık gebeyim
Banada progestan verdi günde 3 kere fitil olarak kullan dedi ağızdan alındığında baş dönmesi yapıyo dedi
Merhaba, 100mg olanindanmi fitil olarak kullandiniz. Rica etsem beni biraz bilgilendirimisnzsabah aksam 100mg hapbulanti bas agrisi sersemlik migren
doktora sorarak fitil olarak atmaya basladim bu sabah ilk fitili koydum bakalim bulanti olcakmi bulantidan aglayip bisey yiyemiyodum
Kanamaniz geçtimi, fitil olarak 100mg olanindanmi kullandinz?Bende cuma günü kanamayla gittim doktora 6 haftalık gebeyim
Banada progestan verdi günde 3 kere fitil olarak kullan dedi ağızdan alındığında baş dönmesi yapıyo dedi
evet 100mg minik top gibi olanMerhaba, 100mg olanindanmi fitil olarak kullandiniz. Rica etsem beni biraz bilgilendirimisnz
Gunde kac kez aliyirsunzevet 100mg minik top gibi olan
2 idi 1e dustumGunde kac kez aliyirsunz
Leken kesildimi? Benim benim kehveyken pembeye dondu bide kasigimda biraz agri oluyir arada2 idi 1e dustum
kahve leke vardi kesildi sukur ben ilkzamanlar ikisini de agizdan aliyordum cok bulanti baaagrisi olunca sabah fitil aksam agizdan yaptim simdi sadece aksam fitilLeken kesildimi? Benim benim kehveyken pembeye dondu bide kasigimda biraz agri oluyir arada
Sagol cnim tsk ederim.kac gun surdu lekenkahve leke vardi kesildi sukur ben ilkzamanlar ikisini de agizdan aliyordum cok bulanti baaagrisi olunca sabah fitil aksam agizdan yaptim simdi sadece aksam fitil
istersen ayri bi baslik ac sor daha cok kisi gorur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?