- 21 Haziran 2019
- 199
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi Moonlightsky
Kizlar 6. Haftayi tamamlamak uzereyiz. Doktor gunde iki defa kullanmam icin 400 mg progesteron verdi. Koruma amacli dedi 3 ay bitene kadar. Aranizda kulllanan varmi kac mg kullaniyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gebeligimde de kullandim sabah 200mg aksam 200 mg bir de 2 gunde bir igne oluyordum yine progestan. Sukur cocuklarimda bi sıkınti yok. Doktor uygun gorduyse kullanin mutlaka. Genelde dusuk tehlikesi olirsa veriyorlar bi de plesenta asagida olursa veriyorlar. Gecmis olsunKizlar 6. Haftayi tamamlamak uzereyiz. Doktor gunde iki defa kullanmam icin 400 mg progesteron verdi. Koruma amacli dedi 3 ay bitene kadar. Aranizda kulllanan varmi kac mg kullaniyosunuz
Düşük riskim olduğu için 4 ay günde üç tane kullandım. Allah’a şükür şuan bi sıkıntım kalmadı.Kizlar 6. Haftayi tamamlamak uzereyiz. Doktor gunde iki defa kullanmam icin 400 mg progesteron verdi. Koruma amacli dedi 3 ay bitene kadar. Aranizda kulllanan varmi kac mg kullaniyosunuz
Doktor banada yazdı simdi vajinadan. Yalnız sonradan kendini geriye atıyor biraz fitil. Bir sorun olur mu ya da benmi beceremiyorum anlamadımBen hamileyken kullandım baş dönmesi yaptığı için vajinal aldım hep fitil gibi
Ben kullanırken falan yarım saat uzanırdım sonradan da kalanı cıkıyor zaten normal cnmDoktor banada yazdı simdi vajinadan. Yalnız sonradan kendini geriye atıyor biraz fitil. Bir sorun olur mu ya da benmi beceremiyorum anlamadım
Benim bebeğimin eşi aşağıdaymış bir kanamam olmuştu düşük tehlikesine karsı verilmişti 5 ay kullandım sonra geçti şükür sağlıklı gebelikti doğum yaptım sadece içinizi rahat tutun önlem amaçlı veriyor Dr.Tamam cok tesekkur ederimpeki siz de progesteron düsüklügü oldugu icinmi verilmisti. Benim 9 dan 4e düstü
5.5 haftalik hamileyim kese görüldu henüz
Insallah bir sorun yaşamam da değerim yukselir cok sagolun...Benim bebeğimin eşi aşağıdaymış bir kanamam olmuştu düşük tehlikesine karsı verilmişti 5 ay kullandım sonra geçti şükür sağlıklı gebelikti doğum yaptım sadece içinizi rahat tutun önlem amaçlı veriyor Dr.
Amin Allah razı olsun. Evet birazını geri saliyor tedirgin oluyordum ben de acaba boşa mi gidiyor diye. Cok sagolun...Oğluma hamileyken kanamalarım olmuştu. Düşük riskind karşı rahim duvarını kalınlatırıp kesenin tutunmasını kolaylaştırmak adına vermişti doktorum. Şu an aldığım dozajı hatırlamıyorum maalesef ama bir sıkıntı yaşamamıştım ilacı kullandığım için hatta oğluşumun çok şükür sağsalim kucağıma aldım. Vajinal yolla fitil gibi ilaç alımlarında orta parmağınızla iyice geriye doğru ilacı itmeniz gerekir ve bir süre sonra bir miktar geri salınım olabilir sıkıntı olmaz merak etmeyin. Geçmiş olsun. Sağsalim evladınıza kavuşun inşallah