Gebelikte psikolojik bozukluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cynd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cynd

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
748
477
33
31
Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim ama bitik durumdayım isteyerek olan bi gebelik 5 yaşında kızım var fakat mide bulantıları karamsarlık vakit geçiremiyorum saatlere bakıyorum hiç gitmiyor gibi 3 aylık olmama çok var bu şekilde yaşayamıyorum gibi yemek yeme isteğim yok çocuğumla ilgilenmiyorum vicdan azabı cekiyorum çok kötüyüm nolur yardım edin sizde de oldu mu böyle şeyler

Geçici bir durum merak etmeyin gecicek hormonlarınız şu an pin pon oynuyor bu şekilde hissetmeniz çok normal biraz zaman verin kendinize sadece

Geçici bir durum merak etmeyin gecicek hormonlarınız şu an pin pon oynuyor bu şekilde hissetmeniz çok normal biraz zaman verin kendinize sadece
Evet gecicek biliyorum ama insan hemen bitsin istiyor bütün hayatım etkilendi çalışma hayatım da öyle 😕

Hamilelik hayatta insanın başına 1 ya da 2 kez geliyor. Tüm her şeyiyle kabullenip keyfini sürmeye odaklanırsanız daha kolay geçecektir

Hamilelik hayatta insanın başına 1 ya da 2 kez geliyor. Tüm her şeyiyle kabullenip keyfini sürmeye odaklanırsanız daha kolay geçecektir
Evet öyle ama galiba kabullenmekte zorluk yaşıyorum kendimi hamile değil de hasta gibi hissediyorum

Back
X