Gebelikte rahimde kasılma, gerginlesme, ağrı.

eylul5492

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
48
20
8
32
Arkadaşlar merhaba, 25 haftalık gebeyim. Son 3 gündür vajinada ağrı, kasılma ve gerginlik var. Yürümemi, hareket etmemi zorlaştırdı. Ek olarak karnım çok sert ve bebek bir yere toplanıyor ve tasngibi oluyor. Yani erken doğum belirtisi olmasından korkuyorum açıkçası. Doktor randevuma 1 hafta var. Bu durum sizce normal mi ve yaşayan var mı?

Öncelikle kandilin mübarek olsun.Yarın mutlaka doktorunuza görünün aynı belirtiler ile erken doğum yaptım ben ve bebeğimi kaybettim 22 haftalıkdı.insallah birsey yoktur sizde ama keşke demezsiniz sonrasında gitmis olursunuz.Rabbim hayra çıkarsın insallah

Öncelikle kandilin mübarek olsun.Yarın mutlaka doktorunuza görünün aynı belirtiler ile erken doğum yaptım ben ve bebeğimi kaybettim 22 haftalıkdı.insallah birsey yoktur sizde ama keşke demezsiniz sonrasında gitmis olursunuz.Rabbim hayra çıkarsın insallah
Sağ olun, sizin kandiliniz mübarek olsun. Çok geçmiş olsun. Ben bugün doktora gittim bebek ters dönmüş ve baş aşağı rahmin hemen üstünde duruyormuş. Bu yüzden rahme baskı yapiyormus. İğne verdi, 3 hafta sonra tekrar gel dedi.

Back
X