ilk 3 ay bitince biraz rahatlama oldu ama kendimi gergin hissediyorum.hani birinin ümüğünü sıksam rahatlıycam gibi tövbe tövbealınganım yorgunum halsizim.geceleri rahat uyuyamıyorum 2 aydır hatta
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğduklarında bu sıkıntıları unutucaz inşallah3.ayımdayım ve dediğiniz gibi bir gün iyi bir gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz. Gui şimdi dikkatimi çekti bebeğin o tarihte doğarsa benim doğum günümle aynı olacak 8 şubat güzel tarih :)
ilk 3 ay bitince biraz rahatlama oldu ama kendimi gergin hissediyorum.hani birinin ümüğünü sıksam rahatlıycam gibi tövbe tövbealınganım yorgunum halsizim.geceleri rahat uyuyamıyorum 2 aydır hatta
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.doğduklarında bu sıkıntıları unutucaz inşallahsezeryan olucağı için doğum gününüz denk gelmeyecek gibi canım ama nasip olursa son ana kadar beklemeyi düşünüyorum cinsiyeti belli mi senin
benim de ilk üç ayım psikolojik olarak baya zor geçti, her şeye sinir oluyordum; sürekli ağlıyordum. sonraki 3 ay bir rahatlık geldi; ohhhderken son üç aya girdik; yine bir her şeye sinir olma halleri geldi. Özellikle kayınvalideme taktım kafayı, kadının her söylediğine sinir olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?