Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum gerekirse bir destek al ama bebeğin için bırakDaha çok yeni hamileyim ama maalesef bu illeti içiyorum tiksinmek için kendimi odaklıyorum ilerde içmemek için şuan ne yapmam lazım bir zararı var mı azalttım ama korkuyorum![]()
Tabi ki kim ister ki bebeğine zarar versin çok denedim hamile kalmadan önce ama gerçekten beyinde bitirmek gerekiyor elimden gelenin daha fazlasını yapıcamHamilelikte sigara içen ve "yok yaa hiçbir zararını görmedim" diyen çok insan var. Ancak siz de biliyorsunuz ki zararlı. Size bile zarar veriyorken bir de karnınızdaki küçücük bebeğe zarar vermemesi düşünülemez. Canınızı sıkmak için söylemiyorum inanın ama hamilelikte her şeyin en güzelini yapmaya çalışıyoruz, en sağlıklı şekilde beslenmek için uğraşıyoruz sonuçta. Çevremde çok fazla sigara içen kişi var (ben hiç kullanmadım) gördüğüm kadarıyla bırakmak için gerçekten istemek yetiyor. 30 senelik tiryakiler bir günde bırakabiliyorsa siz de bebeğiniz için bırakabilirsiniz. Üstelik sonrasında emzirme sürecinde de üstüne sinmiş sigara dumanı/kokusu ile çocuğunuzu kucağınıza almak istemezsiniz
Sigarayı bırakmak çok zor gerçekten bırakamadın diyelim çok çok azalt zaten böyle yaparak bırakırsın kendine sınır koy. Bol su iç ve yoğurt ye. En azından çayı ve kahveyi bırak.Daha çok yeni hamileyim ama maalesef bu illeti içiyorum tiksinmek için kendimi odaklıyorum ilerde içmemek için şuan ne yapmam lazım bir zararı var mı azalttım ama korkuyorum![]()
Azalttım bayaSigarayı bırakmak çok zor gerçekten bırakamadın diyelim çok çok azalt zaten böyle yaparak bırakırsın kendine sınır koy. Bol su iç ve yoğurt ye. En azından çayı ve kahveyi bırak.
Olabildigince hizli bir sekilde birakmaya calisin. Eger bu yavas yavas olacaksa oyle olsun. Ama mutlaka hizlica birakmis olun. Gerekirse destek vs alin. Ama bunu bebeginize yapmayinDaha çok yeni hamileyim ama maalesef bu illeti içiyorum tiksinmek için kendimi odaklıyorum ilerde içmemek için şuan ne yapmam lazım bir zararı var mı azalttım ama korkuyorum![]()
Bu arada bunu ben de merak ediyorum. Bebek olduktan sonra asgariye indirmek gerekiyor tuketimi ama ben mesela gunde en fazla bir tane icerim. Ama acaba o bile bebegin tutunmasina engel olur mu diye dusunuyorumAzalttım bayaama kahve çok seven biriyim günde küçük bir fincan dahi içsem zararlı mı
![]()
Ne deme zararı var mı gelişim geriliği zeka geriliği fiziksel anamoli ve daha bir sürü şeye sebep olurDaha çok yeni hamileyim ama maalesef bu illeti içiyorum tiksinmek için kendimi odaklıyorum ilerde içmemek için şuan ne yapmam lazım bir zararı var mı azalttım ama korkuyorum![]()
1 fincana serbest dedi benim doktorum.Azalttım bayaama kahve çok seven biriyim günde küçük bir fincan dahi içsem zararlı mı
![]()
Azaltım baya inşallah tiksinirim çok dua ediyorum1 fincana serbest dedi benim doktorum.
Ben sigara içmiyorum ama içen arkadaşlarım çok hepsi de hamileyken bıraktı öğrenince.
Bence senin için bu bir fırsat bebeğini düşünerek bırakabilirsiniz, once atıyorum günde 5 e düşür sonraki hafta 4 için azalta azalta. Bir anda zor olabilir
Ya kıyamam sana nolcak bizim senle bu halimiz ahdhdh ben de bitki çayı falan çok severim günde 1 fincandan hiçbir şey olmazmış icebilirmisizBu arada bunu ben de merak ediyorum. Bebek olduktan sonra asgariye indirmek gerekiyor tuketimi ama ben mesela gunde en fazla bir tane icerim. Ama acaba o bile bebegin tutunmasina engel olur mu diye dusunuyorum
Yani biraz hayatından fedakarlık yapmak zorundasın maalesef canım. Nikotin ve kafeinin beraber kullanımı zararını daha da arttırıyor ve bağımlılığı da tetikliyor. Günde 1 fincan kahve içebilirsin normalde ama sen sigara da tüketiyorsunAzalttım bayaama kahve çok seven biriyim günde küçük bir fincan dahi içsem zararlı mı
![]()
İnsallahh kuzum. Zaten cayla da hic aram yoktur. Yesil cay icerim bir fincan. Bir de kahve o da her gun degil. Onda bile diyorum acaba bebegib tutunmasina falan engel olur mi. Sigara vs varsa mutlaka birakilmaliYa kıyamam sana nolcak bizim senle bu halimiz ahdhdh ben de bitki çayı falan çok severim günde 1 fincandan hiçbir şey olmazmış icebilirmisiz
Olmaz olmaz sen ilaç vs kullanacagin zaman korunmadiginizi bebek istediğinizi soyle yeterİnsallahh kuzum. Zaten cayla da hic aram yoktur. Yesil cay icerim bir fincan. Bir de kahve o da her gun degil. Onda bile diyorum acaba bebegib tutunmasina falan engel olur mi. Sigara vs varsa mutlaka birakilmali
Kime soyleyeyim kuzumOlmaz olmaz sen ilaç vs kullanacagin zaman korunmadiginizi bebek istediğinizi soyle yeter
Eksik yazmışımKime soyleyeyim kuzum
Mecbur bırakıcam çocuğum için o sağlıklı olsun yeter kiİnsallahh kuzum. Zaten cayla da hic aram yoktur. Yesil cay icerim bir fincan. Bir de kahve o da her gun degil. Onda bile diyorum acaba bebegib tutunmasina falan engel olur mi. Sigara vs varsa mutlaka birakilmali