Tesekkur ederim cevapladıgınız için.. spreyler de kimyasal sonuçta. Açıkçası onu sıkmaktan bile çekindim.. sanırım öylece bırakacam..Bende hiç boyamadım.. Spreyler var onlarla idare edebilirsiniz.. hiç birinin tamamen organik olduğunu bilmiyoruz.. Allah korusun bişey olur sonra en ufacık ona yorup canınızı sıkarsınız
içinizde büyüttüğünüz güzel yavrunuzdan öne çıkamaz bence beyazlar.. Hiç takmayın biz kadınlar her halimizle güzeliz
Benim de moralim bozuluyor. Henuz 30 yaşındayım ama beyazlarım çok fazla..Doktorlar ilk 3 aydan sonra izin veriyor saç boyamaya.Benimki hicbir zaman dedi izin vermedi bende boyatmadim ama herkes boyatiyor.Beyazlar çıkınca da cok mutsuz oluyorum tekrar hamile kalırsam boyayacagim bende
Ya benimde moralim çok bozuluyor birde çalışınca bakımsız bir görüntü oluyor.Benimde çok fazla bembeyaz yani.Aynaya bile bakmak istemiyor insanBenim de moralim bozuluyor. Henuz 30 yaşındayım ama beyazlarım çok fazla..
Evet sanırım öyle.. herkes farklı görüşte..Ya benimde moralim çok bozuluyor birde çalışınca bakımsız bir görüntü oluyor.Benimde çok fazla bembeyaz yani.Aynaya bile bakmak istemiyor insan
Ama yinede doktora danış benim doktorum dışardan alınan folik asit dahil hicbir vitaminide onaylamıyor.Çok dogal ol ruj ve oje bilesürme diyordu.Doktorlarda ayrılıyor bu anlamda birbirinden
Folik asit ben de icmek istemiyoeum ama cok korkutuyorlar doktorunuz icmeyin mi dedi size bana hic boyle dogal doktor denk gelmiyor ya herseye dayiyorlar ilaciYa benimde moralim çok bozuluyor birde çalışınca bakımsız bir görüntü oluyor.Benimde çok fazla bembeyaz yani.Aynaya bile bakmak istemiyor insan
Ama yinede doktora danış benim doktorum dışardan alınan folik asit dahil hicbir vitaminide onaylamıyor.Çok dogal ol ruj ve oje bilesürme diyordu.Doktorlarda ayrılıyor bu anlamda birbirinden
Bana vermedi şimdi hamileler bilinçli gerek yok diyor vitamin takviye yada folik asiteFolik asit ben de icmek istemiyoeum ama cok korkutuyorlar doktorunuz icmeyin mi dedi size bana hic boyle dogal doktor denk gelmiyor ya herseye dayiyorlar ilaci
Cevabınız için teşekkürler..Ben nerdeyse bütün hamileliğimi evde geçirdiğim için çok önemsemedim boyamadım çok beyazım yok gerçi. Ama haftaya doğurayım direkt anneme boyatıcam boyam hazır evde bekletiyorumama boyatan arkadaşlarım da var, içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın bence
Hadsize bak ya.Merhaba ben de 4,5 aylık hamileyim 38 yaşındayım ve bugün kuaföre gittiğimde resmen kendimce bir zorbalık yaşadım. Normalde takmam ama hamileliğin de hassasiyetiyle olsa gerek bir taktım kafama. Saçlarımı hamileliğimin başından beri hiç boyatmıyorum ve beyazlarım çıktı ara ara. Kuaför bozuntusu ne kadar çok beyazlamış saçlarınız henüz çok erken değil mi anneniz mi böyle babanız mı diyince bir kalakaldım. Dedim 38 yaşındayım ve hamileyim saçımı da boyatmayı düşünmüyorum. Yok 48 yaşında kadınlar var beyazsız diye devam ettirdi. Ben beyazlarımı seviyorum diyip konuyu kapattım ama açıkçası bozuldum ve kötü göründüğünü de biliyorum. Eşim sağolsun bana moral verdi ama acaba organik bir boya kullananınız var mı? Asla kimyasal içermeyen?
Aslında o dönem, direnebilğim kadar direndim fakat çalıştığım için bir noktada mecburen boyamıştım. Eczaneden aldığım bitkisel bir boyaydı. Adını unuttum fakat bulursam size yazarım. Bir sorun olmadı şükür. Doktorum zaten 14. Haftadan sonra yapabilirsin demişti. Ondan cesaret alıp boyadım.Merhaba ben de 4,5 aylık hamileyim 38 yaşındayım ve bugün kuaföre gittiğimde resmen kendimce bir zorbalık yaşadım. Normalde takmam ama hamileliğin de hassasiyetiyle olsa gerek bir taktım kafama. Saçlarımı hamileliğimin başından beri hiç boyatmıyorum ve beyazlarım çıktı ara ara. Kuaför bozuntusu ne kadar çok beyazlamış saçlarınız henüz çok erken değil mi anneniz mi böyle babanız mı diyince bir kalakaldım. Dedim 38 yaşındayım ve hamileyim saçımı da boyatmayı düşünmüyorum. Yok 48 yaşında kadınlar var beyazsız diye devam ettirdi. Ben beyazlarımı seviyorum diyip konuyu kapattım ama açıkçası bozuldum ve kötü göründüğünü de biliyorum. Eşim sağolsun bana moral verdi ama acaba organik bir boya kullananınız var mı? Asla kimyasal içermeyen?
Kullandığım boyanın markasını buldum. Size mesaj olarak gönderdim.Merhaba ben de 4,5 aylık hamileyim 38 yaşındayım ve bugün kuaföre gittiğimde resmen kendimce bir zorbalık yaşadım. Normalde takmam ama hamileliğin de hassasiyetiyle olsa gerek bir taktım kafama. Saçlarımı hamileliğimin başından beri hiç boyatmıyorum ve beyazlarım çıktı ara ara. Kuaför bozuntusu ne kadar çok beyazlamış saçlarınız henüz çok erken değil mi anneniz mi böyle babanız mı diyince bir kalakaldım. Dedim 38 yaşındayım ve hamileyim saçımı da boyatmayı düşünmüyorum. Yok 48 yaşında kadınlar var beyazsız diye devam ettirdi. Ben beyazlarımı seviyorum diyip konuyu kapattım ama açıkçası bozuldum ve kötü göründüğünü de biliyorum. Eşim sağolsun bana moral verdi ama acaba organik bir boya kullananınız var mı? Asla kimyasal içermeyen?
Çok teşekkür ederimKullandığım boyanın markasını buldum. Size mesaj olarak gönderdim.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?