• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Sağ kasıkta batma

selm134

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
321
113
18
23
Merhaba, 8+5’teyim gebelikte çok ağır geçmiyor şuan , bugün bir anda yataktan kalktım sağ kasığımda çekme oldu , uzanırken vesaire bir şey yok ama ayağa kalkınca hafif batıyor , kanama vesaire hiçbir şey yok sadece sağ kasıkta biraz batma var , normal mi doktora gitmem gerekir mi
İlk gebeliğim, tecrübesi olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸

Merhaba, 8+5’teyim gebelikte çok ağır geçmiyor şuan , bugün bir anda yataktan kalktım sağ kasığımda çekme oldu , uzanırken vesaire bir şey yok ama ayağa kalkınca hafif batıyor , kanama vesaire hiçbir şey yok sadece sağ kasıkta biraz batma var , normal mi doktora gitmem gerekir mi
bende aynı oldu ama benim sol tarafımda ve şu an aynı haftalardayız ne tesadüf 🙏🏻

Yok valla gitsem mi diye düşündüm ama gitmedim dün oldu dinlenince ağrı yok ayağa kalkınca hissediyorum kesenin olduğu yerde değil solda sanki kas gerilmesi olur ya o tarz bir şey
Evet evet kas çekmesi gibi , yuvarlak bağ ağrısı diye okudum bende zaten hafif bir ağrı , korkulacak bir şey yok gibi

Bende çok şiddetli ağrılar yaşadım bebek tamamiyle yerleşip büyüdüğü için oluyor gayet normal. Tüm organları oluşuyor çünkü . Ama sürekliliği devam eder hiç geçmezse veya kanamanız olursa doktorunuza başvurun. 11. Haftalara doğru hafifleyecek zaten ilk trimester bitimine yakın bunlar sonlanıyor. Yine ağrınız olabilir ileri dönemlerde ama şimdiki gibi olmayacaktır. Sağlıkla kucaklayın 🌸

Bende çok şiddetli ağrılar yaşadım bebek tamamiyle yerleşip büyüdüğü için oluyor gayet normal. Tüm organları oluşuyor çünkü . Ama sürekliliği devam eder hiç geçmezse veya kanamanız olursa doktorunuza başvurun. 11. Haftalara doğru hafifleyecek zaten ilk trimester bitimine yakın bunlar sonlanıyor. Yine ağrınız olabilir ileri dönemlerde ama şimdiki gibi olmayacaktır. Sağlıkla kucaklayın 🌸
💐💐 Teşekkür ederiz 🩷🩷

Çok teşekkür ederim 🌸🙏🏻

Bende de arada oluyor aynı zamanlardayız sanırım normal çünkü doktor olabilir dedi çok şiddetli olmadığı sürece leke vs kanama yoksa bişey olmaz allahın izni ile

Bende bişey danışmak istiyorum 8 haftaya gidiyor gebeliğim bugün bi beş dk duşakabin temizledim biraz belim ağrıdı gibi oldu ama geçti korkuyorum zararı olur mu çok yorulmadım en fazla 5 dk ama ne bileyim ilk bebeğim düşük oldu şimdi insan korkuyor içimde hep olumsuz düşünceler var

Bende bişey danışmak istiyorum 8 haftaya gidiyor gebeliğim bugün bi beş dk duşakabin temizledim biraz belim ağrıdı gibi oldu ama geçti korkuyorum zararı olur mu çok yorulmadım en fazla 5 dk ama ne bileyim ilk bebeğim düşük oldu şimdi insan korkuyor içimde hep olumsuz düşünceler var
Bel ağrısı normal bende temizlik vesaire yapıyorum sorun olmaz bence sanmam

Bel ağrısı normal bende temizlik vesaire yapıyorum sorun olmaz bence sanmam
Aslında doktor 10 kilo üzeri ağırlık yok demişti temizlik vs de çok yormadan sıkıntı olmaz dedi ama ilk zamanlar sanırım çok evham oluyor inşallah ikimizde sağlıkla kucaklarımıza alırız

Aslında doktor 10 kilo üzeri ağırlık yok demişti temizlik vs de çok yormadan sıkıntı olmaz dedi ama ilk zamanlar sanırım çok evham oluyor inşallah ikimizde sağlıkla kucaklarımıza alırız
Evet ya evham çok oluyor ister istemez , tabi ağır falan kaldırmayın işi de çok yormadan yapın kendinizi

Back
X