Ctesi günü bhcg 80 ciktmisti dün tekrarladim 180 olmuştu. Bugün çok sacma bişey yaptım minibüse bindim ve en arkda oturdum aşırı sarsıldı yaklaşık 10 dk sürdü bu sarsıntı o an aklıma bişey gelmedi ama daha sonra içim içimi yemeye başladı bişey olmuş mudur diye düne kadar karnım her an hasta olacakmış gibi agrirken bugün birden kesildi ağrım ne olur bilen birileri biseyler yazsın kafyi yemek üzereyim
Ctesi günü bhcg 80 ciktmisti dün tekrarladim 180 olmuştu. Bugün çok sacma bişey yaptım minibüse bindim ve en arkda oturdum aşırı sarsıldı yaklaşık 10 dk sürdü bu sarsıntı o an aklıma bişey gelmedi ama daha sonra içim içimi yemeye başladı bişey olmuş mudur diye düne kadar karnım her an hasta olacakmış gibi agrirken bugün birden kesildi ağrım ne olur bilen birileri biseyler yazsın kafyi yemek üzereyim
Hayır ya ondan birşey olsa benimkiler hiç durmazdı. Kızımda sürekli araba kullandım. Şimdi ikinci gebeliğim. kızım büyüdü hoplayıp zıplıyoruz hep birlikte. O kadarcık şeyden düşse kimsenin çocuğu kalmaz karnında.
Dusecek cocugu pamuga sarsan durmaz , kalacak cocuga ne yapsan dusmez. Yani diyecegim o ki oyle
Minibuste sallanmayla fln bebise bisey olmaz Nasibinde varsa hic bisey mani olamaz. Buradan dusuk hikayelerini okuyup canini skma. Benim arkadasim bilmeden dalis yapti tuple dusun:) denizde bananaya binip ucan var:) oyle bir mucize o kdr kolay dusse eskiden kadinlar kurtajla ugrasmaz dusurmek icin hoplayip ziplarlardi. Ztn ilk haftalsrda genelde dusen cocuk sagliksiz gebelikmis.
en az yuzde 66 mı ne yada yuzde 60 artması gerekıyormus :)) 180 den sonra artış 342guzel bı artış bu yuzde 90 artmıs yanı. allah kısmet etsın de buyusun dogsun ınsallah . stres olma desem olcaksın ınsan nasıl ustune dusuyo yarabbı:) bı keseyı gorsek dıyoruz goruyoruz bebegı gorelım o olsa kalbı bıtmez bu 9 ay nasıl gecırmıs ınsanlar bılmıyorum kı sen ıcını ferah tut dua et. elımızden gelen bu :)
canım ne yaptın hamılesin. bu sarsıntıda düşmüş mü cocuk? sonrasında baska mı oldu aydınlatırmısın. bende dun araba yolculugu yaptım sarsıldım bıraz içim içimi yiyor....