gebelikte şeker

Yemeğe başlamadan hemen önce. Yarım saat içinde etki ediyo oda yavaş yavaş düşürüp seni ve bebeği riskten koruyo. Bide sabahları aç karnnına vurduğn zaman hemen kahvaltı yapki seni sarsmasın , kahvaltı geciktiği zaman başın döner Allah korusun bayılırsın bile yaşadım bikere ben
Haaa simdi anladim bana aksam 9 da vur dedi 7 de yemek yemistik o zaman ayarliyim ben onu yemekten once vuruyum 6 da gece onda vuruyum verdigi olcuyu dagitcam dozu degisturmiycem

Hafif ilaç çıkıp göründüğü zaman sorun olmuyo iğneyi batır insüline bas çıt çıt sesi bitsin bikaç saniye bekle içinde ilaç kaldıysa ziyan olmasn
Minnak bi damla cikti vurabildim. Mi bilmiom bide dolapta mi duruyo sicak ve soguktan saklayin diodu recete

Minnak bi damla cikti vurabildim. Mi bilmiom bide dolapta mi duruyo sicak ve soguktan saklayin diodu recete
Buzdolabında sakladım . ben vuramamışta olabilirsin basılı tuttugun sürece bitene kadar çıt çıt çıt die ses gelir olmadımı öyle

Çok değil aslında seninki iki öğün olarak ayarlanmış o yüzden etki süreside o şekılde uzundur. Oyuzden sordum iğnenin rengni etki saatine göre farklı oluyo renkleri. Sıkıntı yoktur yani. Dahileyemi gıttınız endokrınmı ?

Dahiliyeye gittik olctum simdi dusmus 140 a 184 idi yemekten once tekrar olcup igneyi vurcam bakalim nolcak

kızlar merhaba ben 35. hafdayım şeker yüklemesi yaptırmadım ancak tokluk kan şekerime baktırdım oda 93 çıkmıştı aradan 1 ay sonra doktor değiştirdim dktor idrarda şeker gördü ve baana kızdı dahili doktoruna görün dedi göründüm doktor tokluk kan şekerime baktı 104 çıktı sonra bana idrarda görünmesi tuhaf dedi ama ne diyet yapacaksın ne dikkat et şeker yeme falan bişiy demedi sadece 3 hafta sonra 36.haftada açlık kan şekerine bakalım gel dedi. ama ben deli gibi gün içinde bisküvi ve kek yemek istiyorum normal çikolata yiemiyorum zaten bir türlü şeker varmı yokmu çözemedim sadece hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum sadece sabah kahvaltısında akşam 1.2 dilim ekmek yiyorum ama gün içinde 1 paket bisküvi yiyorum yaptırmadağıma pişman oldum açıkcası sizce bi sorun olurmu

kızlar merhaba ben 35. hafdayım şeker yüklemesi yaptırmadım ancak tokluk kan şekerime baktırdım oda 93 çıkmıştı aradan 1 ay sonra doktor değiştirdim dktor idrarda şeker gördü ve baana kızdı dahili doktoruna görün dedi göründüm doktor tokluk kan şekerime baktı 104 çıktı sonra bana idrarda görünmesi tuhaf dedi ama ne diyet yapacaksın ne dikkat et şeker yeme falan bişiy demedi sadece 3 hafta sonra 36.haftada açlık kan şekerine bakalım gel dedi. ama ben deli gibi gün içinde bisküvi ve kek yemek istiyorum normal çikolata yiemiyorum zaten bir türlü şeker varmı yokmu çözemedim sadece hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum sadece sabah kahvaltısında akşam 1.2 dilim ekmek yiyorum ama gün içinde 1 paket bisküvi yiyorum yaptırmadağıma pişman oldum açıkcası sizce bi sorun olurmu
Bnce olmaz çünkü gebelikte şeker var diyebilmek için açlık şekerin 90 dan büyük tokluk şekerinde 130 dan büyük olması gerekir. İdrardaki protein kaçağı mı şekermi ama . Ben protein kaçağı olunca ciiddi diye biliyorum. Bu arada bende Kayserideyim. :)))

Bnce olmaz çünkü gebelikte şeker var diyebilmek için açlık şekerin 90 dan büyük tokluk şekerinde 130 dan büyük olması gerekir. İdrardaki protein kaçağı mı şekermi ama . Ben protein kaçağı olunca ciiddi diye biliyorum. Bu arada bende Kayserideyim. :)))

hadi ya memnun oldum hemşerim :) valla canım idrarda şeker görünüyor dedi ama idrar testi vermeden önce 3 gün sabahları sıcak suy limon sıkıp içiyordum şeker deyince bıraktım korktum şeker oranı limonda yüksek oldugunu bilmiyordum galiba oyuzden çıktı diye düşündüm ama şuan tatlı görsem saldırasım geliyor 7 ay şekerden çikolatadan tiksinip yiyemeyen ben idrarda şeker var deyince şekere düştüm deli gibi

hadi ya memnun oldum hemşerim :) valla canım idrarda şeker görünüyor dedi ama idrar testi vermeden önce 3 gün sabahları sıcak suy limon sıkıp içiyordum şeker deyince bıraktım korktum şeker oranı limonda yüksek oldugunu bilmiyordum galiba oyuzden çıktı diye düşündüm ama şuan tatlı görsem saldırasım geliyor 7 ay şekerden çikolatadan tiksinip yiyemeyen ben idrarda şeker var deyince şekere düştüm deli gibi
Yasaklar tatlı gelir ya herzaman ondandır. :KK53: yoktur bence o değerler için gayet düşük şekeri için. Özel olmazsa hangi hastaneye gidiyosun gebelik kontrolleri için

Düşer düşer , daha acemilik var zamanla kontrol edersiniz hem insülini hem yemekleri . Ne kaldıki şurda kucağına almaya dayan annesi :anneadayı::anneadayı:
Off yine yuksek aksam da kuru fasulye iki kasik bulgur pilavi ve yogurt yedim 160 cikti deli olcam igne de vurdum etkilemedi yaaa pufff

Off yine yuksek aksam da kuru fasulye iki kasik bulgur pilavi ve yogurt yedim 160 cikti deli olcam igne de vurdum etkilemedi yaaa pufff
Cnm Merhaba bende 11+3 hafta dayım benim şekerim gebelikten öncede vardı sana tavsiyem hareketli bi gebe ol yemeğini yedikten sonra hiç durma evini toparla bulasigini yıka olmadı yürüyüşe çık çok faydası var ben kendimi biraz yordugumda hemen düşüyor şekerim evet malesef şekerimiz var ama bebişler için hem azımızı tutcaz hemde hareketli olucaz

Back
X