gebelikte şeker

bılmıorum dusmuyo gunduz 85 öçltıgım de oldu ama sabah sekerı en dusuk 105 öçltum ne bılım ya dıyet artı ınsulın yıne orda takılı kalıo ben hıcbısey anlamadım
Doktorum bugün bana neden açlık düşmüyor diye sorduğumda, diyet ve egzersizle tokluğu daha kolay düşürürsün ama açlık şekeri düşmeyebilir yapısal bir durum dedi. Senin de öyle herhalde canım ama içini ferah tut 105 yüksek değil çok sordum gebeliğinde şeker çıkan arkadaşlarıma hepsinin en az 100-110 muş açlık şekerleri ve çoğu insülin kullanmamış bile. Sağlıkla aldılar bebişlerini kucaklarına. Biz de atlatacağız bu durumu merak etme ;)

Doktorum bugün bana neden açlık düşmüyor diye sorduğumda, diyet ve egzersizle tokluğu daha kolay düşürürsün ama açlık şekeri düşmeyebilir yapısal bir durum dedi. Senin de öyle herhalde canım ama içini ferah tut 105 yüksek değil çok sordum gebeliğinde şeker çıkan arkadaşlarıma hepsinin en az 100-110 muş açlık şekerleri ve çoğu insülin kullanmamış bile. Sağlıkla aldılar bebişlerini kucaklarına. Biz de atlatacağız bu durumu merak etme :KK66:
ay ınsallah yhaa bugun kontrolum vardı zaten bebıs agır da degıl suyu da ıyı

ay ınsallah yhaa bı de bu dert çıktı basımıza bır aydır ugrasıoz
Dimi eskiden de varmış ama annelerimiz bu kadar sık doktora gitmediklerinden bir şekilde geçirirlermiş bunları. Biz nenem gibi elimizde şeker aleti tansiyon aleti geziyoruz. Bu kadar çok evham yapmamalıyız aslında ama gel de anlat bunu kendine :KK47:

Dimi eskiden de varmış ama annelerimiz bu kadar sık doktora gitmediklerinden bir şekilde geçirirlermiş bunları. Biz nenem gibi elimizde şeker aleti tansiyon aleti geziyoruz. Bu kadar çok evham yapmamalıyız aslında ama gel de anlat bunu kendine :KK47:
ilk seker cıktıgında çok evhamlandım sımdı hıc bıse yok sallamıom :D bugun 2 saat tokluk sekerım 93 cıktı ahhh dedım sen sabah cıksan ya terslık yapıosun :D

ilk seker cıktıgında çok evhamlandım sımdı hıc bıse yok sallamıom :KK70: bugun 2 saat tokluk sekerım 93 cıktı ahhh dedım sen sabah cıksan ya terslık yapıosun :KK70:
En doğrusu bu zaten canım ya dikkat edicez tabii ki ama her dakika bunu düşünüp evham yapmak hiç doğru değil :KK45: evet tokluk şekerin terslik yapmış, bana da doktorlarım hep şaşırıyor tokluk yüksek olur genelde senin ters çalışıyor açlık yüksek çıkıyor diye :confused:

En doğrusu bu zaten canım ya dikkat edicez tabii ki ama her dakika bunu düşünüp evham yapmak hiç doğru değil :KK45: evet tokluk şekerin terslik yapmış, bana da doktorlarım hep şaşırıyor tokluk yüksek olur genelde senin ters çalışıyor açlık yüksek çıkıyor diye :confused:
:confused::confused: ben de aynen böyleyım buu durum karsısında :D

seker guzell cnm ınsulını bozmusum yenısını aldık :KK70: sabah sekerı 118lerden 100 e dustu drumuz da bole devam dedı :anneadayı:
Hay Allah nasıl bozmuşsun insülini :KK48: Oh maşallah canım çok sevindim, benim de 115lerden 100 e düştü çok şükür gece 6 ünite vuruyorum artık sen kaç ünitedesin?

Hay Allah nasıl bozmuşsun insülini :KK48: Oh maşallah canım çok sevindim, benim de 115lerden 100 e düştü çok şükür gece 6 ünite vuruyorum artık sen kaç ünitedesin?
32 :D :D anca dustu yhaaa gunduz seker yok olçmuom da artık gece yukselıo nıyeyse o da dozu arttırınca normal oldu ohh

32 :KK70: :KK70: anca dustu yhaaa gunduz seker yok olçmuom da artık gece yukselıo nıyeyse o da dozu arttırınca normal oldu ohh
Normale dönsün de canım 32 yine iyi, ben daha bu hafta başladım muhtemelen benimki de artacak zamanla :KK48::KK48: Napalım bebişlerimiz iyi olsun yeter :KK68:

Normale dönsün de canım 32 yine iyi, ben daha bu hafta başladım muhtemelen benimki de artacak zamanla :KK48::KK48: Napalım bebişlerimiz iyi olsun yeter :KK68:
109 cıktı bu sabah benım ıcın yeterlı yaa 130 larda basladık buraya kadar dustu ohh senınkı de duser cnm ınsallah daha da dussun 100un altına dussun ısterım de arada da yıyom ben cıkolata yedım mesela

109 cıktı bu sabah benım ıcın yeterlı yaa 130 larda basladık buraya kadar dustu ohh senınkı de duser cnm ınsallah daha da dussun 100un altına dussun ısterım de arada da yıyom ben cıkolata yedım mesela
Benim de saçmaladı bu sabah 124 çıktı :confused: Takmıyorum artık doktorum olabilir arada dalgalanır hamilelikte stres yapmışsındır vs. takılma fazla dedi ben de sallamıyorum artık :KK47: Ya ben de arada kaçamak yapıyorum ama ara öğünlerde yapmaya dikkat ediyorum meyve yerine mesela öyle yapınca çok cozutmuyor :KK48:

Benim de saçmaladı bu sabah 124 çıktı :confused: Takmıyorum artık doktorum olabilir arada dalgalanır hamilelikte stres yapmışsındır vs. takılma fazla dedi ben de sallamıyorum artık :KK47: Ya ben de arada kaçamak yapıyorum ama ara öğünlerde yapmaya dikkat ediyorum meyve yerine mesela öyle yapınca çok cozutmuyor :KK48:
raada saçmalasak da olur yaaaa bak ne kesfettım kestane yeyince dusuk cıkıo seker bı de lahana

benım de balık yıyınce 200e cıkmıstı gece :KK70: doktora soyledım balık yukseltırmı yaa ne ters kızsın sen dedı :KK70:
hahaha biz niye bu kadar tersiz ya herkesin tokluk alır başını gider biz açlığı düşüremiyoruz. Sen balık yersin şekerini fırlatır. :confused: Bu arada balık kızartma mıydı bak aklıma geldi şimdi, diyetisyenim tavuğu balığı falan kızartma ızgara yap kızartma çok yükseltir demişti

Back
X