gebelikte şeker

hahaha biz niye bu kadar tersiz ya herkesin tokluk alır başını gider biz açlığı düşüremiyoruz. Sen balık yersin şekerini fırlatır. :confused: Bu arada balık kızartma mıydı bak aklıma geldi şimdi, diyetisyenim tavuğu balığı falan kızartma ızgara yap kızartma çok yükseltir demişti
:KK22::KK22::KK22: ewett kızartmaydıııı bı de mısır ekmegıyle yemıstım fırlamıstı :KK57:

Kızlar balığı bende unla kizartiyorum bir dilim tam buğday ekmeği çorba bol limonlu salatayla tuketiyorum şekerim yüksek çıkmıyor 140 altı çok şükür

Kızlar balığı bende unla kizartiyorum bir dilim tam buğday ekmeği çorba bol limonlu salatayla tuketiyorum şekerim yüksek çıkmıyor 140 altı çok şükür
ben ne zaan kızartıp yedıysem 200 u buldu :KK43: artık ızgara yıyorum

ben ne zaan kızartıp yedıysem 200 u buldu :KK43: artık ızgara yıyorum
Canım benim de arada sabah tokluk şekerim çıkıyor 148 çıkıyor deli oluyorum yedigimde iki dilim ekmek domates yeşillik peynir zeytin bazen de normal çıkıyor neyseki az kaldı canım ya sen hala istirahat ediyorsun dimi

Canım benim de arada sabah tokluk şekerim çıkıyor 148 çıkıyor deli oluyorum yedigimde iki dilim ekmek domates yeşillik peynir zeytin bazen de normal çıkıyor neyseki az kaldı canım ya sen hala istirahat ediyorsun dimi
ewet cnm 37 de dıkıs alıncak ondan sonra da geccem bol bol doğum baslasın dıye

Evet malesef sağı solu belli olmuyor, geçende aynen dediğin menü ile sabah tokluk 180 çıktı benim ağlayacaktım sinirden :mad: Doktorumu aradım o panikle ama sakinleştirdi sağolsun arada dalgalanabilir o kadar takılma dedi gerçekten de düştü ilerleyen saatlerde..

Bu aksam izgara yedim 158 cikti ofg gelde sinir olma
Canım galiba gebelik ilerledikçe daha da dengesiz oluyor şeker.. Benim de iki haftadır pek sapıtıyor :110: Tokluk için insülin verdi mi doktorun? Ben akşamları yemekten önce tokluk insülini de vuracağım artık gerçekten akşamları çok yükseliyor 3 ünite vur yükselmeye başlarsa demişti doktorum. Buzdolabım insülin doldu ama napayım.. :KK48:

Bir de bu şeker ölçüm cihazları fazla ölçüyor onu farkettim ben. Hastanede kan verdikten beş dakika sonra şeker ölçüm cihazımla ölçtüm mesela 99 çıktı. Hastanedeki tahlil sonucum 90 çıktı. Sanırım bir 10 puan fazla gösterebiliyor ;)

Canım galiba gebelik ilerledikçe daha da dengesiz oluyor şeker.. Benim de iki haftadır pek sapıtıyor :110: Tokluk için insülin verdi mi doktorun? Ben akşamları yemekten önce tokluk insülini de vuracağım artık gerçekten akşamları çok yükseliyor 3 ünite vur yükselmeye başlarsa demişti doktorum. Buzdolabım insülin doldu ama napayım.. :KK48:
Ben fe aksamdan once vurcam artik gunduz yok insulin cikmio zaten aksamlari cikio bu aksam ben de 32 nin 4 unu vurcam 28ini gece vurcam

Back
X