Gebelikte servikal yetmezlik..

minimini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
379
8
46
Antalya
Merhaba Dr Bey;
öncelikle sorularımıza cvp verdiğiniz için kendi adıma çok tşk ederim..ben 15 haftalık hamileyim..hamileliğimin ilk 2 ayında sürekli kanamam oldu..progestan ve proluton kullandım sürekli..halen de progestan içiyorum...1,5 aydır kanamam vb yok..fakat aklıma takılan bişey var..bikaç gündür beyaz,renksiz,kokusuz bi akıntı geliyor benden sürekli..rahim ağzı yetmezliğinde su kesesi açılırmış..öyle bişey olabilir mi acaba sorunum?ben kendim 7 aylık doğmuşum..annem kardeşime hamileykende sürekli iğne vurulduğunu söylüyor..rahim ağzım hiç ölçülmedi..kontrollerde dr ların rahim ağzıma baktığını da hiç zannetmiyorum..
sizce bu akıntı amniyon sıvısı olabilir mi?bebeğin kesesi ile ilgili sorun olsa sıvı az az mı gelir yoksa birden mi?bu ilk hamileliğim ve klomen tedavisi ile oldu..o yüzden çok önem veriyorum hamileliğime..bulunduğum ilde dr sorunu var malesef..eğer sorun olabilir derseniz acile gitmeye çalışcam..
tşk ederim..

tşk ederim cvb ınız için dr bey..bulunduğum ilde dr kısıtlı malesef..1 hafta sonraya dr randevum var..anca o zaman görünebilcem..
tekrar tşk ler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…