Gebelikte sıcak duş

Merhaba, dün beta hcg sonucum 120 çıktı ve gebe olduğumu öğrendim tabi henüz çok erken doktor keseyi bile göremedi. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla bir bebek taşırım. Çok istiyorum. Ancak çoğu şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileyken… Zarar etmiş midir acaba çok korktum. Lütfen dalga geçmeyin sadece çok istediğim için bi şey olur diye korkuyorum.
İlk aylarim kıştı ve soğuk bir sehirdeyim gayet sıcak suyla yikandim birşey olmadı ama şuan yaz daha ılık bir suyla yikanabilirsin tansiyonun içinde iyi olmaz yazın sıcak duş

Valla doğru mu bilemem bu söylenti ama ben en başından beri sıcak suyla duş aldım hiç ılık yapmadım bir zararını da görmedim 😄 anneme sorduğumda pamuk doğuracaksın herhalde biz hamamdan çıkmıyorduk eşek kadar oldun dedi 😄 tabii siz bana uymayın doktorunuzla konuşun en iyisi

😄 soracağım ama hiç değilse bu sözler endişemi aldı biraz, teşekkür ederim 🙏🏻

😄 soracağım ama hiç değilse bu sözler endişemi aldı biraz, teşekkür ederim 🙏🏻
Bence hiç endişe etmeyin zaten havalar da ısındı artık istesek bile sıcak su kullanamayız😄 inşallah sağlıklıdır bebeğiniz düşünmeyin bir aksilik olsa zaten belli olurdu

Merhaba, dün beta hcg sonucum 120 çıktı ve gebe olduğumu öğrendim tabi henüz çok erken doktor keseyi bile göremedi. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla bir bebek taşırım. Çok istiyorum. Ancak çoğu şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileykearar etmiş midir acaba çok korktum. Lütfen dalga geçmeyin sadece çok istediğim için bi şey olur diye korkuyorum.
Ben normalde nasılsam gebeliktede öyle davrandım ağır kaldırma çok kendini yorma

Back
X