Gebelikte sigara içenler

minikbirii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
22
18
27
Arkadaşlar günde üç dal sigara içiyorum doktor 5 dal içebilirsin dedi ama vicdanımda çok rahat değil açıkcası embriyo gelişimini çok etkilermi etrafınızda içen varmı

Bırakabilme şansınız varsa bırakmayı deneyebilirsiniz.
Sigara gelişimi için olumsuz etkileri olabileceği gibi, gelecekte bağımlılık oranını da yükselten bir durum.

İçmeseniz hem sizin hem bebeğinizin için çok daha iyi ancak bırakırsanız stres seviyeniz etkilenecekse o bebek için daha zararlı diyor bir çok doktor. Bence bırakmayı deneyin bebeğiniz vesile olsun.
Ben gebelik planladığım dönemden beri içmiyorum. Şimdi 19 haftalığım.
Ama dediğim gibi bırakınca fazla etkilenecekseniz de 3 daldan zamanla tek dala düşürmeye çalışın bence.

İcmeseniz ne guzel olacak ama cok mu tiryakisiniz?.birakmaya calisinca cok mu stres oluyor? En kotu ihtimalle dal sayisini azaltarak bir iki hafta icinde sonlandirmaya calissaniz? Bebekte bir olumsuzluk olsa direkt buna baglayip kendinizi affetmeyeceksiniz, Allah korusun...
Ben de gebeligimde psikolojik olarak cok zor zamanlar geciriyorum, bir dal sigara icin neler vermezdim ama bebegimin sagliginin bozulma ihtimalini bile vermem.

Çocuk bağımlı doğuyor . Yazık bebeğe el kadar zaten . Yapmayın , istersrniz bırakabilirsiniz sigara sizden güçlü değil ya . El kadar olmayan viğerlerine yazık o çocuğun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…