ahhh bacım bunları düşünmedim mi en ufak detaylarına kadar hatta şunu çok iyi biliyorum bugün benim sigara içmem demek bebeğimin ergenlik çağında sigara içmesi demk...beni tek caydıracak olan tiksinme yöntemi
[ı]bunları sabah kalkıp koklamak fayda edermi[/ı]
ya arkadaşlar 6 haftalık hamileyim sigara kullanan biri olarak hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım. bıraktım ama nasıl ama bıraktım.. eşimin her içişinde bi kaç kez çekmek istiyorum içim istiyor benim gibi olanlar varmı aranızda
Aslında madem bırakamıyorsun bari bununla ilgili stres sıkıntı yapma, en azından o kısmı yansımasın bebeğine. psikolojinin iyi olması lazım diye biliyorum hamilelikte. Bizim işyerinde bi ablamız var valla diyo ben iki hamileliğimde de 1 paket içtim hiç azaltmadım çocuklarında da maşallah en ufak bi sağlık sorunu yok. Yani olabiliyor. önemli olan vicdanını rahatlatmak. en azından şu an içtiğinden daha az içmeye çalış o zaman bunu başardığın için hem daha mutlu olursun en azından stresin olmamış olur. mesela günde 7 tane içiyorsan önümüzdeki hafta günde 6 tane içeceğim de sonra 5-4 o şekilde bünyen de alışır belki?
Benim de azaltmam gerekli. 13 Haftalık oldum, günde 15-20 tane içiyorum.:44: Doktorum günde en fazla 5 tane kullanmalısın diyor. İnşallah başarırım.
Merhaba canım. Keşke ben de 8 tane içsem. Ama 15-20 tane içiyorum. Doktorum 5 diyor. Senin doğum yapmana da az kalmış. Bence fazla stres sıkıntı yapma. Çünkü bebek için en kötüsü, hem sigara içmek, hem de buna üzülmek. Üzülüyorsan içmiycen. İçiyosan da üzülmiycen kısacası. Ben Almanyada yaşıyom. Burada sigara içen hanımların çoğu, hamilelikte de devam ediyolar kullanmaya. Hamileliği pek takmıyolar yani. Bebekleri de sağlıklı oluyo. Çünkü vicdanlarını rahat tutuyolar, stres sıkıntı yapmıyolar. Doktorum da böyle diyo.benim de zltmam lazım 8 tane de ben içiyorum
Merhaba canım. Keşke ben de 8 tane içsem. Ama 15-20 tane içiyorum. Doktorum 5 diyor. Senin doğum yapmana da az kalmış. Bence fazla stres sıkıntı yapma. Çünkü bebek için en kötüsü, hem sigara içmek, hem de buna üzülmek. Üzülüyorsan içmiycen. İçiyosan da üzülmiycen kısacası. Ben Almanyada yaşıyom. Burada sigara içen hanımların çoğu, hamilelikte de devam ediyolar kullanmaya. Hamileliği pek takmıyolar yani. Bebekleri de sağlıklı oluyo. Çünkü vicdanlarını rahat tutuyolar, stres sıkıntı yapmıyolar. Doktorum da böyle diyo.
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Sigarayı bırakabildin mi?Bende bugun hamile oldugumu ogrendi gunde bi paket iciyordum ama hala azaltmis degilim umarim birakirim
Merhaba umarim cvp alirim.Yazilanlari okurken merak ettim sizi.Hamileliginiz boyunca devam ettinizmi bi sorunla karsilastinizmiMerhaba canım. Keşke ben de 8 tane içsem. Ama 15-20 tane içiyorum. Doktorum 5 diyor. Senin doğum yapmana da az kalmış. Bence fazla stres sıkıntı yapma. Çünkü bebek için en kötüsü, hem sigara içmek, hem de buna üzülmek. Üzülüyorsan içmiycen. İçiyosan da üzülmiycen kısacası. Ben Almanyada yaşıyom. Burada sigara içen hanımların çoğu, hamilelikte de devam ediyolar kullanmaya. Hamileliği pek takmıyolar yani. Bebekleri de sağlıklı oluyo. Çünkü vicdanlarını rahat tutuyolar, stres sıkıntı yapmıyolar. Doktorum da böyle diyo.
Tebrik ederim seni arkadaşim. Ben de 5 haftalikken ogrendim 7 senedir gunde 1.5 paket iciyordum en agir sigaradan ama ogrendigim dakika biraktimve prozac kullaniyordum senin gibi, onu da aninda kestim. Cunku oyle seviyordumki icimdeki pitircigi, asla onu zehirlemeyi goze alamadim.Mrb kızlar. Ben günde 10 adet sigara içen biriydm. 15 yıldr. Hamile olduğumu 6 haftalıkken öğrendim ve o zamana kadard da içtim bilmeden. Öğrendiğim gün bıraktım. Üstelik bir da prozac kullanıyordum. Onu da bir an da kestim. İki hafta çok zorlandım ama ağzımı sürmedim. Tek düşündüğüm bebeğimdi. Onun için canımı bile feda ederim gözümü kırpmadan,diye düşünüp, ona nasıl zarar veririm diye. Çok şükür 9. Haftamız bitmek üzere ve çok huzurluyum. Daha bebeğim doğmadan ona sevgimi göstermeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?