• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sigara

Hala devam ediyorsunuz ama ? Ben size ne dedim yardımcı olmayacaksanız yorum yapmayın demedim mi
Yardımdan kastınız ne?
Ben de bağımlıydım ama çocuğumu zehirlemedim. Zor oldu kriz geldi ama çocuğumu düşündüm içmedim. Yapacağınız şey bu. Öneri verdik işte
Aldığınız tek öneri iç boşver kaynımın yengesi içmiş sağlıklı doğurmuş falan dememiz mi 😁

Yardımdan kastınız ne?
Ben de bağımlıydım ama çocuğumu zehirlemedim. Zor oldu kriz geldi ama çocuğumu düşündüm içmedim. Yapacağınız şey bu. Öneri verdik işte
Aldığınız tek öneri iç boşver kaynımın yengesi içmiş sağlıklı doğurmuş falan dememiz mi 😁
Yardımdan kastımın ne olduğunu bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun? Sadece yorum yapmak için yorum yapmayı bıraksan mı

Konu sahibi böyle zorbalanmalar da iyi gelir hırs eder bırakırsın hadi iyisin bugün de sana çalıştık

Konu sahibi böyle zorbalanmalar da iyi gelir hırs eder bırakırsın hadi iyisin bugün de sana çalıştık
Siz o küçük beyinle bunları düşünmeyin derim. İki kişisel gelişim kitabıyla ahlak kesiyor bide ama dediğim gibi ben burdayım yazın heyecan olur bana da ;)

Siz o küçük beyinle bunları düşünmeyin derim. İki kişisel gelişim kitabıyla ahlak kesiyor bide ama dediğim gibi ben burdayım yazın heyecan olur bana da ;)
Ahkam kız o kitabı yine tersten okumuşsun amaaaa Aziz Nesin ne diyordu de bakim

Back
X