Gebelikte Sırt Ağrısı Çeken Var mı? Dayanamıyorum

semradem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
27
1
36
Kayseri
Annelere,anne adaylarına va anne olmak isteyen herkese merhaba. Forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum, çalıştığım için yazma fırsatım olmadı ama 1 haftadır evdeyim. Bu ilk mesajım . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

14+1 günlük hamileyim. 15 gündür sabaha karşı sırtımda ağrı ile uyanıyorum. Sağ ve sol taraf kaburgalarımın ağrısı öyle dayanılmaz oluyor ki bu gece ağladım resmen :( sabah 5'ten sonra uyumayı geçtim nefes alamıyorum ağrıdan. küçük küçük alabiliyorum. Kolumu kımıldatsam deli gibi canım yanıyor.Zar zor uykuya dalabiliyorum. Sabah kalktıktan 1-2 saat sonra da ağrıdan eser kalmıyor.Bütün gün çok rahatım. İnanın kızlar gece yatmaya korkar oldum. Ne olur yardım edin, 2 hafta sonra doktora gidiceğim, ona soracağım tabi ama içinizde benim gibi olan var mı? Erken başladı ağrılarım dersiniz? Genelde ileriki aylarda olurmuş.

Bu arada yattığım yatak da iyi, çok yumuşak değil.
Kızlar ne olur fikri olan varsa yardım etsin :(

Seninki kadar şiddetli olmasada bende var canım doktorumz gidicem inşaallah birazdan sorucam bu konuyu sana akşam cevap yazarım inşaallah..
geçmiş olsun, birde tabi bebeişin hayırlı olsun :nazar:

çok teşekkür ederim. ilk meajım ve ilk konu açışımdı. yarım saattir biri cevaplayacak mı diye bekliyorum bilgisayarın başında. tekrar teşekkürler :)

doktorunun cevabını bekliyorum. sağlıklı bir hamilelik dilerim. inşallah bebişini de hayırlısı ile alırsın kucağına

ah cnm ilerleyen zamanlarda asıl ağrıyı görürsün senn.
o ne kii..
son zamanlar çok zor oluyor..

ah cnm ilerleyen zamanlarda asıl ağrıyı görürsün senn.
o ne kii..
son zamanlar çok zor oluyor..

canım korkutma beni :) nefes alabilsem ağrıya dayanırım bebeğim için hiç sorun değil. nefes alamıyorum ağrıdan. inşallah ilerleyen zamanlarda daha da artmaz. uyku falan gözümde değil inan

merhaba ben bes aylık hamıleyım sırtım geceleri aynı bahsettiğin gibi dayanılmaz derecede ağrıyor. vinks krem suruyoruz kas gevsetici ondan sonra uykuya dalabılıyorum tekrar mutlaka tafsiye ederim basım ağrıdığında yine onunla masaj yaparak ovalıyorum kesiliyor ağrısı. eczanelerde 10tl. gecmıs olsun..

Back
X