canım geçmiş olsun Rabbim sag saglım kucagına almayı nasip etsin. stres yapıp hiç canını sıkma canım ben 2 defa oldum sistit dr ilaç verdi 2sindede geçti bu kadar sıkıntı stres yapmana gerek yok. ama drlar yinede detaylı bakıyorlar işte ve insanın gözunu acayip korkutuyorlar. insallah erken dogum olmaz ama olsa bile korkma 20 haftalık bebişler bile yaşıo artık 40 haftalık dogum sorun yasayanda var sonuçta ama stres yapıp kendini ve bebegini üzmen çok daha kötü olur. ha bir ihtimal varmı erken dogum için evet var ama stres daha çok tetikliyor. 20 haftalık oldugumdan beri riskim var benimde 20 haftalıkken kasılmalarım başlamıştı dr progestan vermişti 2 haftada kasılmalarım geçti Allahtan bense salak gibi bebişime kavuşcam sevicem onu diye mutluluktan havalara uçuyordum. okadar ufak olmasına takmamıştım bile şimdi diyorum iyiki takmamışım stres yapsaydım bu kadar çabuk kasılmalarım geçmicekti belkide :)) sen30 haftalık olmuşsun artık çogu ikiz ücüzler bu haftalarda doguyor problemsiz bi sekilde. sen içini ferah tut ilaçlarını kullan . RAbbim hakkımızda hayırlısını versin