Doğuma Hazırlık Gebelikte sistit...:( acil yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
Kızlar sağlıklı bir bebeğim var 7,5 aylık hamileyim doktor kontrolümde torch istendi sonuçlarımı gördü doktorum sistit olduğumu söyledi enfeksiyon yani idrar yollarımda...böbreklerimde de bir sorun olabileceğini belirtti sistitsel..zaten 1 hafta öncesinde sağ boşluğumdan karnıma yayılan şiddetli bir ağrı ile gittim acile kusmam da mevcuttu... Bunu da belirttim idrar kültürü istedi verdim dün ve bir de çarşamba Sabah ilk idrarını klozete yapıyorsun ikinci idrardan itibaren tüm gün idrarını kaba yapıyorsun biriktiriyorsun. Perşembe sabahı ilk idrarını kaba yapıyorsun ve biriken tüm idrarını perşembe günü hastanemizin merkez laboratuarına bırakıyorsun dedi her gün gunde beş defa tansiyonunu evde ölçüp bir kağıda yaz pazartesi günü idrar kültürü ve diğer idrar sonucunla beraber ve tansiyon notlarınla bana gel dedi. Kan ilacını gunde iki defaya çıkarıyorum Sabah akşam alacaksın artık. Vajinal fitil veriyorum bir hafta onu kullan ve vitamin yazdım dedi bir ilaç daha verdi bunu da bir hafta kullanacaksın dedi. Erken dogum riskim mi var diye sordum evet enfeksiyondan kaynaklı erken dogum olabilir yüksek ihtimal kanaman veya suyun gelirse hemen hastanemize gel doğuma alınacaksın bu durumda dedi... bunu yaşayan var mı kızlar aranızda daha 7,5 aylık

canım geçmiş olsun Rabbim sag saglım kucagına almayı nasip etsin. stres yapıp hiç canını sıkma canım ben 2 defa oldum sistit dr ilaç verdi 2sindede geçti bu kadar sıkıntı stres yapmana gerek yok. ama drlar yinede detaylı bakıyorlar işte ve insanın gözunu acayip korkutuyorlar. insallah erken dogum olmaz ama olsa bile korkma 20 haftalık bebişler bile yaşıo artık 40 haftalık dogum sorun yasayanda var sonuçta ama stres yapıp kendini ve bebegini üzmen çok daha kötü olur. ha bir ihtimal varmı erken dogum için evet var ama stres daha çok tetikliyor. 20 haftalık oldugumdan beri riskim var benimde 20 haftalıkken kasılmalarım başlamıştı dr progestan vermişti 2 haftada kasılmalarım geçti Allahtan bense salak gibi bebişime kavuşcam sevicem onu diye mutluluktan havalara uçuyordum. okadar ufak olmasına takmamıştım bile şimdi diyorum iyiki takmamışım stres yapsaydım bu kadar çabuk kasılmalarım geçmicekti belkide :)) sen30 haftalık olmuşsun artık çogu ikiz ücüzler bu haftalarda doguyor problemsiz bi sekilde. sen içini ferah tut ilaçlarını kullan . RAbbim hakkımızda hayırlısını versin

Bol bol su iç 4 litre kadar. Allah sifavversin inşallah geçmiş olsun

Insan korkmuyor degil ya valla sagol canım bilgi için nefes almada da güçlük yaşıyorum bir süredir

Nefes alma sorunu normal hatta git gide biraz daha kotulesiyo bebisler buyudukce sıgamiyolar napsin yavrucaklar :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…