Böyle hissetmeniz normal. Hormonlarla birlikte değişik düşünceler içine girebiliyor insan. Herkes mutluluktan havaya uçacak gibi hissetmeyebilir.Zaman geçtikçe onlarla bağ kuracaksınızdır. Böyle ince düşünceli olduğunuza göre aslında onlar için yeterli olacak mıyım kaygısı, onları ne kadar çok seveceğini gösterir. Bebeklerinizle paylaşacağınız güzel anların hayalini kurun bu size iyi gelebilir. Dua edin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİkiz olduğu için çok kaygiliyim. Bakabilecek miyim diye. Hem de tanimlayamadigim bir bunalti var.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için . Umarım öyle olur. Ama şu an hissettiğim duygu ben neden evlendim de olay buralara geldi düşüncesi. Çok karışığım. Umarım hormonaldir.Böyle hissetmeniz normal. Hormonlarla birlikte değişik düşünceler içine girebiliyor insan. Herkes mutluluktan havaya uçacak gibi hissetmeyebilir.Zaman geçtikçe onlarla bağ kuracaksınızdır. Böyle ince düşünceli olduğunuza göre aslında onlar için yeterli olacak mıyım kaygısı, onları ne kadar çok seveceğini gösterir. Bebeklerinizle paylaşacağınız güzel anların hayalini kurun bu size iyi gelebilir. Dua edin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok normalÇok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için . Umarım öyle olur. Ama şu an hissettiğim duygu ben neden evlendim de olay buralara geldi düşüncesi. Çok karışığım. Umarım hormonaldir.
İnşallah. Coktesekkir ederimÇok normal
Hormonlar her cesit duygu yapıyor.
Sağ salim kucağınıza alırsınıztebrik ediyorum inş.
Aynısı bende de olmuştu. Kendinize yüklenmeyin. Hormonlarınızın minik bir oyunu bu. Her şey yoluna girecek emin olunÇok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için . Umarım öyle olur. Ama şu an hissettiğim duygu ben neden evlendim de olay buralara geldi düşüncesi. Çok karışığım. Umarım hormonaldir.
Ne zaman girecek. Tüm hayatım bitecekgibi hissediyorum. Bencillik bu ben nasıl anne olacam.Aynısı bende de olmuştu. Kendinize yüklenmeyin. Hormonlarınızın minik bir oyunu bu. Her şey yoluna girecek emin olun
Kalp atışlarını duyduğunuz da lütfen buraya tekrar yazın. Aynı duyguları düşünmeyeceğinizi düşünüyorumNe zaman girecek. Tüm hayatım bitecekgibi hissediyorum. Bencillik bu ben nasıl anne olacam.
Kendinizi kötü düşüncelere odaklamayın. İyi şeyler düşünün her şey güzel olsun. Ya tam aksi olsaydı hiç çocuğunuz olmasaydı? O zaman daha mutsuz hissetmeyecek miydiniz? İki evladınız büyüdüğünde iyi ki yapmışım diyeceksiniz …Duydum dün daha yeni başlamış. Ama bunaltim geçmedi.
Hormonlar çok değişiyor bu dönemde . Bu hissiyatlara kapılmanız gayet normal. Onları hissetmeye başlayınca mutlu hissetmemenize imkan yok :). Bir de bol bol dua edin. Huzur gelecektir.Merhabalar. Düşük yumurtalık rezervim olduğu için tüp bebek haricinde gebe kalamayacagimi söyledi doktorlar. Tüp bebege başlamadan önce doktor bu ay serbest ilişki önerdi. Ve çatlatma iğnesi yaptı. Bekleyelim dedi. Evet şu an 6 haftalık hamileyim hem.de ikiz. Çok isteyerek yaptigimiz halde ben çok mutsuzum. Çok korkuyorum. Böyle karnımın içinde bebekler aklıma geldikçe bunalıyorum. Bu herkeste oluyor mu, ben mi boyleyim. Lütfen çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?