Arkadaşlar gebelik esnasında göğsünüzden süt geliyor mu? Yada buna benzer akıntı? bebeğin doğumuna yakın süt gelmesi gibi bir durumla karşılaşılıyor mu?
Benden oyle islatacak gibi bi sut degil ama meme ucunda sari koyu bi kalinti gibi seyler var banyo yapainca yumusayip gidiyo ama sonra tekrar oluyo sari bi sivi ucunda donmus gibii bu durum 20. Haftamdan beri var. Normalmis ve bicok kiside dw olabiliyomus canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benden oyle islatacak gibi bi sut degil ama meme ucunda sari koyu bi kalinti gibi seyler var banyo yapainca yumusayip gidiyo ama sonra tekrar oluyo sari bi sivi ucunda donmus gibii bu durum 20. Haftamdan beri var. Normalmis ve bicok kiside dw olabiliyomus canim
evet o durum bende de var..bariz süt gelmiyor ama mememin ucunda kurumuş gibi bir kalıntı var.. sarı gibi değil benimki beyaz.. cevabın için çook teşekkür ederim canım..
Benim de hamileliğin sonlarına doğru beyazlık vardı uçlarında. Annemin doğumdan önce baya süt gelmiş göğüslerinden, doğum yapacağını öyle anlamış. Ertesi gün doğmuşum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de hamileliğin sonlarına doğru beyazlık vardı uçlarında. Annemin doğumdan önce baya süt gelmiş göğüslerinden, doğum yapacağını öyle anlamış. Ertesi gün doğmuşum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar gebelik esnasında göğsünüzden süt geliyor mu? Yada buna benzer akıntı? bebeğin doğumuna yakın süt gelmesi gibi bir durumla karşılaşılıyor mu?
Gogusten sut gelmesi vucudun bebegi besleme hazirlamasi sut uretmeye baslamasi demektir demisti doktorum benim oyle az degil tsort umu islatacak kadar geliyodu doguma 1 ay kala arada sırada tabiki hergun degil yani normal bi durum sakin sikma sagma oluruna birak :)
Kizlar benim goguslerim bir sisiyor bir iniyor gibi bazen sizliyor ara ara bazen ici bosalmis gibi okuyor ucundan oyle sivi bi akintida olmadi daha icinde git gide sut birikip sismesi gerekmez mi bazen icine cekilms gibi olmasinin nedeni ne olabilir acaba
Benim 1.5 hafta oncesine kadar sari bi sivi geliyordu sonra donuyordu ama 33. Haftamdayim artik cok gelmiyo arada oluyor normalmi sizce ? Kizlar bide benim gogus uclarim sisiyor daha sonra iniyoo yardimci olurmusunuzz ???