Gebelikte suyum fazla olmasi zararli mi ??

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hanimlar 26 haftaligiz. Doktorumuz suyun fazla oldugnu ekmek patates gbi gidalari yeme dedi. Basina gelen var mi ? Zararli mi acaba korktum biraz 🙈🥰🤰

Şu fazlalığına bebeğin önden gidişi de eşlik ediyor mu.bebeginiz gününde mi önden mi gidiyor.birde şeker yüklemesi yaptırdınız mi.

Yok sadece meyve ekmek patates bunlari yeme mümkünse dedi. Galiba bebegin cok iri olmasindan korkuyordur
Olabilir, çok araştırıp kafanı bulandirma hiç takipde olun doktorunla yeterli.insallah hiç bir sorun yaratmadan alırsın yavrunu kucağına sağlıkla 🌺

Merhaba hanimlar 26 haftaligiz. Doktorumuz suyun fazla oldugnu ekmek patates gbi gidalari yeme dedi. Basina gelen var mi ? Zararli mi acaba korktum biraz 🙈🥰🤰
Suyun fazla olmasi sekerden kaynaklandigi icin doktor ekmek patates gibi sekeri yukseltebilecek seyleri yemeyin demis. Suyun fazlaligi tek basina zarar mi bilmiyorum ama seker ciddi zarar

Suyun fazla olmasi sekerden kaynaklandigi icin doktor ekmek patates gibi sekeri yukseltebilecek seyleri yemeyin demis. Suyun fazlaligi tek basina zarar mi bilmiyorum ama seker ciddi zarar
Walla testim iyi cikmis bisey yok dediler sadece ultrason sirasinda suyun biraz fazla dikkat et dedi.

Back
X