- 9 Haziran 2015
- 982
- 1.497
- 113
- 39
Merhaba kızlar, 29 haftalık hamileyim.
İlk hamileliğim. Hamileliğimin başlarında haşimato troidimin olduğunu öğrendim. O zamandan beri troid hapı kullanıyorum. Onun haricinde demir değerlerim hep sınırdaydı. Son iki aydır daha da düştüğü için, vitamin hapı haricinde bir de demir hapı kullanıyorum.
Şeker yükleme testin de sorun çıkmadı.
(çok ayrıntılı yazıyorum, ama net anlaşılmak için :) )
Öncesinde herhangi tansiyon problemim olmamasına rağmen, son 2 haftadır tansiyonum da ve nabzım da yükselme var.
Tansiyonum şu an ölçtüm yine 145_106, nabzım 118.
Tansiyonum düşsün diye tuzu kestim, bol su içiyorum, akşamları nar suyu içiyorum ama hala yüksek.
Özellikle nabzımın 130lara çıktığı zaman, nefes alamıyormuşum gibi oluyor. Halsizleşiyorum. Sol yanıma uzanıyorum, bana mısın demiyor.
İdrar ve kan sayımlarım da protein kaçağı yok. Albümin değerim normal.
Drum bir kaç hafta daha takip edelim dedi, başka da bişey demedi.
Buna benzer bir durum yaşayan var mı aranızda?
Son haftalara yaklaştıkça daha da korkar oldum bebeğim için.
Bu duruma bir öneriniz var mı?
İlk hamileliğim. Hamileliğimin başlarında haşimato troidimin olduğunu öğrendim. O zamandan beri troid hapı kullanıyorum. Onun haricinde demir değerlerim hep sınırdaydı. Son iki aydır daha da düştüğü için, vitamin hapı haricinde bir de demir hapı kullanıyorum.
Şeker yükleme testin de sorun çıkmadı.
(çok ayrıntılı yazıyorum, ama net anlaşılmak için :) )
Öncesinde herhangi tansiyon problemim olmamasına rağmen, son 2 haftadır tansiyonum da ve nabzım da yükselme var.
Tansiyonum şu an ölçtüm yine 145_106, nabzım 118.
Tansiyonum düşsün diye tuzu kestim, bol su içiyorum, akşamları nar suyu içiyorum ama hala yüksek.
Özellikle nabzımın 130lara çıktığı zaman, nefes alamıyormuşum gibi oluyor. Halsizleşiyorum. Sol yanıma uzanıyorum, bana mısın demiyor.
İdrar ve kan sayımlarım da protein kaçağı yok. Albümin değerim normal.
Drum bir kaç hafta daha takip edelim dedi, başka da bişey demedi.
Buna benzer bir durum yaşayan var mı aranızda?
Son haftalara yaklaştıkça daha da korkar oldum bebeğim için.
Bu duruma bir öneriniz var mı?