Gebelikte tatil ..

evliimutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
82
87
88
37
Merhaba hanımlar.. Hamileyken tatile gideniniz olmuştur ya da gitmeyi düşünen. Kaçıncı haftada gittiniz ya da gitmeyi planlıyorsunuz? Ben Haziranın ilk haftası ya da ikinci haftası gitmek istiyorum doktorumla görüşüp bir sorun olmadığına dair teyit almamın akabinde elbet.. Nereye gidilir diye düşünüyoruz.. Kara yolculuğu yapmak bana yorucu olurmuş gibi geliyor.. 31 haftalık bir gebe için. Uçak yolculuğu doktor onaylı raporla sağlıklı bir biçimde gerçekleşebiliyor.. Kafam karışık.. Ama doğum öncesi ve sonrası için bence iyi bir rahatlama dönemi olur sankiii 5 6 günlük bir kaçamak :)

Merhaba hanımlar.. Hamileyken tatile gideniniz olmuştur ya da gitmeyi düşünen. Kaçıncı haftada gittiniz ya da gitmeyi planlıyorsunuz? Ben Haziranın ilk haftası ya da ikinci haftası gitmek istiyorum doktorumla görüşüp bir sorun olmadığına dair teyit almamın akabinde elbet.. Nereye gidilir diye düşünüyoruz.. Kara yolculuğu yapmak bana yorucu olurmuş gibi geliyor.. 31 haftalık bir gebe için. Uçak yolculuğu doktor onaylı raporla sağlıklı bir biçimde gerçekleşebiliyor.. Kafam karışık.. Ama doğum öncesi ve sonrası için bence iyi bir rahatlama dönemi olur sankiii 5 6 günlük bir kaçamak :)
Merhaba, bence tatil düşünüyorsanız kesinlikle ilk zamanlarda yapmanızı öneririm.. Ben 3000 km yol yaptım nerdeyse gitmediğim şehir kalmadı ilk üç ayımda :D uçakla daha rahat olabilir belki ama karadan daha rahat ettik biz, müzikle şen şakrak havamızı ala ala :) ama kendim için diyorum 30.haftamdan sonra hastanem 10 dk. mesafede ama arabayla gidip gelince içimdeki tüm organlar zıplıyor gibi hissetmeye başladım hala da öyle.. uçak yolculuğuna onayı aldıysanız uçakla gidin derim ben :) ama illa gideceğim diyorsanız.. çünkü insan ağırlaşıyor 30 dan sonra.. :(

Can'ım ben 6. Ayımda memlekete gitmiştim ankaradan Rize ye. Malesef sancıyla geri döndüm ama yolla alakalı mı bilmiyorum cenazemiz vardı baya üzülmüştüm bellide ondan. Ama yolculuğu yasakladı Dr bana o sancılanmasan sonra

Merhaba, bence tatil düşünüyorsanız kesinlikle ilk zamanlarda yapmanızı öneririm.. Ben 3000 km yol yaptım nerdeyse gitmediğim şehir kalmadı ilk üç ayımda :KK70: uçakla daha rahat olabilir belki ama karadan daha rahat ettik biz, müzikle şen şakrak havamızı ala ala :) ama kendim için diyorum 30.haftamdan sonra hastanem 10 dk. mesafede ama arabayla gidip gelince içimdeki tüm organlar zıplıyor gibi hissetmeye başladım hala da öyle.. uçak yolculuğuna onayı aldıysanız uçakla gidin derim ben :) ama illa gideceğim diyorsanız.. çünkü insan ağırlaşıyor 30 dan sonra.. :KK43:
Ben şuan 15 haftalık hamileyim yani pek güzel havalara denk gelemdi ilk aylarım malesef.. O yüzden ilerleyen zamanlarda çıkmayı düşünüyorum ılık bahar mevsimleri :) O da 27 ve sonrası haftalarıma denk geliyor :(

Can'ım ben 6. Ayımda memlekete gitmiştim ankaradan Rize ye. Malesef sancıyla geri döndüm ama yolla alakalı mı bilmiyorum cenazemiz vardı baya üzülmüştüm bellide ondan. Ama yolculuğu yasakladı Dr bana o sancılanmasan sonra
Ay Allah korusun işte öyle bişi olmasından da korkuyorum bazen otur aşağı diyorum kendime ama ne bileyim yaa :)

Ben 32.haftamda gittim.
Kara yolculuğu yaptım.Sık sık mola verdik.
Denize girdim.Doktorum çok iyi yapmışsın doğuma faydası olur demişti.
Ki faydası da oldu.Normal doğum yaptım.
Doktorunuza danışın.Uygun görürse gidin :)

Ben şuan 15 haftalık hamileyim yani pek güzel havalara denk gelemdi ilk aylarım malesef.. O yüzden ilerleyen zamanlarda çıkmayı düşünüyorum ılık bahar mevsimleri :) O da 27 ve sonrası haftalarıma denk geliyor :KK43:
kötü denk gelmiş valla.. neyse bence yine de denenebilir ya :) şuan elimde olsa ben de yukarıda arkadaşın dediği gibi yüzmeyi çok isterdim.. ilk aylarımda düşük tehlikem olmasına rağmen yüzmek bana çok çok iyi geldi..

Ben 32.haftamda gittim.
Kara yolculuğu yaptım.Sık sık mola verdik.
Denize girdim.Doktorum çok iyi yapmışsın doğuma faydası olur demişti.
Ki faydası da oldu.Normal doğum yaptım.
Doktorunuza danışın.Uygun görürse gidin :)
AYYYY güzel bir örnek oldu bana :) İnşallah bana da uygun görür doktorum.. Nereye gittiniz acaba? Hangi aydı Tatiliniz ?

Ben 5 haftalıkken ucakla gittik gecen yaz. Gayet hamile degilmisim gibi tatil yaptım sadece alkol almadim. Hatta su parklarinda kaydıraklara bile bindim:KK28::KK48::KK48: Ama simdi gidermiyim bu halde inan sanmıyorum. Bebeğe birsey olacagini düsünmüyorum ama cok yorulursun, evde bile yoruyor insani agirlasinca.

Merhaba 18 aylık ikiz bebeklerim:emir_bebek::emir_bebek: var temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz :KK43:

Merhaba 18 aylık ikiz bebeklerim:emir_bebek::emir_bebek: var temmuz ayında tatile gitmeyi planlıyoruz.. tabi planlayabilirsek ....denize sıfır büyük olmayan yeşil alanı da olan butik hotel önerisi olan var mı acaba? yardım ederseniz çok memnun oluruz :KK43:
Canım ağva Şile de butik oteller var. Biz geçen sene oraya gittik kızım 15 aylık tı. Düz bi yer oteller denize yürüme mesafesinde yeşil alan bol

Back
X