• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte TSH troid sorunu yaşayan var mı ? ACİL

Bende tüp bebekle hamile kaldım canım . Öncesinde tiroid ilacı kullanıyordum fakat bırakmıştım yaklaşık 1 yıl önce... hamile olduğumu öğrendiğim an içime bi kuşku düştü acaba yükselmişmidir yine diye ve hislerimde yanılmadım 6.28 olmuş yani bu değerle hamile kalmışım ben. Doktorum hemn ilaca başlattı şuan 5+2 hamileyim. Oyüzden şakın tiroidi dert atme ama ilaçların varsa onu da ihmal etme.

özel hasatanede tsh yenıledım 2,53 cıktı... endokrın doktoru tup bebek ıcın yınede ılaca baslıyalım dedı. ama benım tüp bebek doktorum 3 un altı cıkmıs.devle tsh hastanelerınde hep yuksek cıkıyor. en sond eger dogrudur ılaca gerek yok dedi..bende tabıkı tup bebek doktorumu dınledım. hamıle kalırsam ınsallah tshıma baktırım

Bende 7 haftalık hamileyim..özel hastanede verdiğim tahlilde tsh 4.27 çıktı..ertesi gün devlet hastanesine dahiliyeye gittim tekrar tahlil verdim ve 1.75 ti sonuç doktorum 1 gün içinde değerin çok değişmeyeceğini ve kendilerindeki sonuçların daha doğru olduğunu söyledi. Bu durumla karşılaşan varmı.. kafam iyice karıştı.

benımde devlette 4,2 cıktı.... endokrın doktoruna ozele gıttım orda 2,53 cıktı 4 gün sonra... endokrıncı yıne 25mg ılaca baslıyalımd edı ama tüp bebek doktorum 3 un altına gerek yok dedı ıalca baslatmadı

Merhabalar

Ben de 8 haftalık gebeyken 3,5 cıktı degerım saglık ocagında doktor normal dedı. 3 hafta sonra olculdugunda 5,5 cıktı 25 mg ılac verdıler. 5 gun sonra kan testınde ıse 10 un ustune cıktı 75 mg verdı doktor. 2 hafta sonra tekrar kan verecegım. Hangı doktorla takıp etmek daha uygundur.

Merhabalar

Ben de 8 haftalık gebeyken 3,5 cıktı degerım saglık ocagında doktor normal dedı. 3 hafta sonra olculdugunda 5,5 cıktı 25 mg ılac verdıler. 5 gun sonra kan testınde ıse 10 un ustune cıktı 75 mg verdı doktor. 2 hafta sonra tekrar kan verecegım. Hangı doktorla takıp etmek daha uygundur.
Endokrinoloji doktoru bu konunun uzmanı olan bana ilacı o vermişti hangi ilacı kullanıyorsun ben eutroxhy kullanıyorum

Endokrinoloji doktoru bu konunun uzmanı olan bana ilacı o vermişti hangi ilacı kullanıyorsun ben eutroxhy kullanıyorum
Ben de aynı ilacı kullanıyorum canım. 2 hafta sonra kan verdiğimde endokrinoloji doktoruna gostereyım. pekı devlette dırek randevu alınıyor mu , biliyor musunuz?

Merhaba,aynı duruma benzer şeyleri akrabamda yasiyoruz.5+2 iken 3.69 çıkan değer sonucu doktoru onemli gormedi (sadece d vitamini kullandi)10+3 iken devlet hastanesindeki sonucu ise 2.2 çıktı.Sizin durumunuz nedir ?Bir sorun teşkil etti mi?Hangisini dikkate aldınız?Yanıt verirseniz çok sevinirim Allahim cocugunuzu size bagislasin,saglikla buyutun🙏🍀

Merhaba,aynı duruma benzer şeyleri akrabamda yasiyoruz.5+2 iken 3.69 çıkan değer sonucu doktoru onemli gormedi (sadece d vitamini kullandi)10+3 iken devlet hastanesindeki sonucu ise 2.2 çıktı.Sizin durumunuz nedir ?Bir sorun teşkil etti mi?Hangisini dikkate aldınız?Yanıt verirseniz çok sevinirim Allahim cocugunuzu size bagislasin,saglikla buyutun
🍀
🙏

Merhaba,aynı duruma benzer şeyleri akrabamda yasiyoruz.5+2 iken 3.69 çıkan değer sonucu doktoru onemli gormedi (sadece d vitamini kullandi)10+3 iken devlet hastanesindeki sonucu ise 2.2 çıktı.Sizin durumunuz nedir ?Bir sorun teşkil etti mi?Hangisini dikkate aldınız?Yanıt verirseniz çok sevinirim Allahim cocugunuzu size bagislasin,saglikla buyutun
🍀
🙏
Merhaba bir sorun oluştu mu acaba cevaplarsanız çok sevinirim

Back
X