Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacın ismi ne acabaBende dün kan verdim benimde 4.2 çıktı doktorum ilaç yazdı yarın başlayacağım. Gelişme geriliği falan oluyormuş galiba.
Tiroid rahatsızlığı gebeliği direk riskli gebelik grubuna sokar veya bebekte gelişim geriliği gibi sorunlar.Merhaba 6 haftalık hamileyim tsh değeri 5,56 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor bu sorun olabilir doktoruna göster dedi ne gibi sorunlar olabilir
Tedavi olmalıMerhaba , TSH değerim gebelik başlarında çok düşüktü yükseltmek için propcyl kullanıyordum önce dozu arttirdik sonra da düşürdük dozunu ama değerim çok yuksek... Endokrin doktoru da izne çıkacak zamanı buldu... 14 günde 3.54 den 5.13 e çıkmış 2. Ayimdayim TSH yüksekliği ile sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Bugün başka bir endokrin uzmanı buldum uzak bir şehirde ama ona gideceğim ne kadar yogunmus bu doktorlar da...Tedavi olmalı
Dahiliyeye gidin şimdilik doktor izinden gelene kadar
Benim doktoroum hiç endokrin uzmanı falan demedi direk dahiliyeye git dedi normal miBugün başka bir endokrin uzmanı buldum uzak bir şehirde ama ona gideceğim ne kadar yogunmus bu doktorlar da...
Normal dahiliye bakıyor zaten yönlendirme gerekirse yonlendirirlerBenim doktoroum hiç endokrin uzmanı falan demedi direk dahiliyeye git dedi normal mi
Asıl Alanı endokrinoloji. Ama direk gidilmiyor bazı hastanede. Dahiliye ya da kadın doğumun alan açması gerekiyor. O şekilde sıra alınıyor. Ama en detaylı en uzmanı endokrin doktorlarıBenim doktoroum hiç endokrin uzmanı falan demedi direk dahiliyeye git dedi normal mi
bugün gittim dahiliyeye doktor tekrar kan verdirdi tsh değeri bu sefer daha yüksek çıktı 5.56 ydı şimdi 6,70 olmuşAsıl Alanı endokrinoloji. Ama direk gidilmiyor bazı hastanede. Dahiliye ya da kadın doğumun alan açması gerekiyor. O şekilde sıra alınıyor. Ama en detaylı en uzmanı endokrin doktorları
İlac kullanırsınız aylik kan verirsiniz sıkıntı olmaz bende kullaniyorum levotiron. Ama ihmal etmeyin ilaci duzenli ve saatinde kullanın gecmis olsunbugün gittim dahiliyeye doktor tekrar kan verdirdi tsh değeri bu sefer daha yüksek çıktı 5.56 ydı şimdi 6,70 olmuş
Dahiliye bakıyor zaten eger gerekirse endokrinoloji bölümüne yönlendiriyorlar ben 1.5 senedir guatr için tedavi görüyorum hep dahiliyeye gidiyorumBenim doktoroum hiç endokrin uzmanı falan demedi direk dahiliyeye git dedi normal mi
Gebelik vardı dimi sizde ?bugün gittim dahiliyeye doktor tekrar kan verdirdi tsh değeri bu sefer daha yüksek çıktı 5.56 ydı şimdi 6,70 olmuş
Evet var 6+3 ama sürekli yükselmesi korkutuyo beniGebelik vardı dimi sizde ?
Gebelikte daha da yükseliyor ben normalde tedavisini görüyordum tam düşürdüm hamile kaldım ama birden fırladı. 75 lik ilaç kullanıyorum 0-1 arasına düştü. Doktorunuz ilaç başlayacaktır
İyi de ilaç yazmadı mı halaEvet var 6+3 ama sürekli yükselmesi korkutuyo beni
Bugün kan testi verdim yarın sonucuyla beraber gel tedaviye başlayalım dedi az önce çıktı sonucunİyi de ilaç yazmadı mı hala
Bugün yeniden verdim dediniz