Gebelikte tsh yüksekliği

eda000000

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2022
67
10
8
28
Merhaba 6 haftalık hamileyim tsh değeri 5,56 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor bu sorun olabilir doktoruna göster dedi ne gibi sorunlar olabilir

Bende dün kan verdim benimde 4.2 çıktı doktorum ilaç yazdı yarın başlayacağım. Gelişme geriliği falan oluyormuş galiba.

Euthryox yazar büyük ihtimalle. Gebelikte tsh değeri çok önemlidir mutlaka kullanmanız lazım bir zararı da çok bebek için. Ben 10 yıldır haşimoto hastasıyım gebelikte özellikle çok dikkat ettim.

Öncelikle geçmiş olsun, sağ saim kavusalim bebislerimize inşallah, Bebeğin gelişimi troidin iyi calismasina bağlı, ama korkacak bir durum yok ilaçla hallediliyor, düzenli kullanımda kısa sürede duzeliyor, gebelik triodu bende de vardı hatta iki tane büyük nodülüm oluştu ama problemsiz atlattım

Merhaba , TSH değerim gebelik başlarında çok düşüktü yükseltmek için propcyl kullanıyordum önce dozu arttirdik sonra da düşürdük dozunu ama değerim çok yuksek... Endokrin doktoru da izne çıkacak zamanı buldu... 14 günde 3.54 den 5.13 e çıkmış 2. Ayimdayim TSH yüksekliği ile sağlıklı gebelik geçiren var mı?

Merhaba 6 haftalık hamileyim tsh değeri 5,56 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor bu sorun olabilir doktoruna göster dedi ne gibi sorunlar olabilir
Tiroid rahatsızlığı gebeliği direk riskli gebelik grubuna sokar veya bebekte gelişim geriliği gibi sorunlar.
Endokrinoloji den randevu alın
Ben de ilaç kullanıyorum rahat yüksekti

Merhaba , TSH değerim gebelik başlarında çok düşüktü yükseltmek için propcyl kullanıyordum önce dozu arttirdik sonra da düşürdük dozunu ama değerim çok yuksek... Endokrin doktoru da izne çıkacak zamanı buldu... 14 günde 3.54 den 5.13 e çıkmış 2. Ayimdayim TSH yüksekliği ile sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Tedavi olmalı
Dahiliyeye gidin şimdilik doktor izinden gelene kadar

Benim doktoroum hiç endokrin uzmanı falan demedi direk dahiliyeye git dedi normal mi
Asıl Alanı endokrinoloji. Ama direk gidilmiyor bazı hastanede. Dahiliye ya da kadın doğumun alan açması gerekiyor. O şekilde sıra alınıyor. Ama en detaylı en uzmanı endokrin doktorları

Asıl Alanı endokrinoloji. Ama direk gidilmiyor bazı hastanede. Dahiliye ya da kadın doğumun alan açması gerekiyor. O şekilde sıra alınıyor. Ama en detaylı en uzmanı endokrin doktorları
bugün gittim dahiliyeye doktor tekrar kan verdirdi tsh değeri bu sefer daha yüksek çıktı 5.56 ydı şimdi 6,70 olmuş

bugün gittim dahiliyeye doktor tekrar kan verdirdi tsh değeri bu sefer daha yüksek çıktı 5.56 ydı şimdi 6,70 olmuş
İlac kullanırsınız aylik kan verirsiniz sıkıntı olmaz bende kullaniyorum levotiron. Ama ihmal etmeyin ilaci duzenli ve saatinde kullanın gecmis olsun

Gebelik vardı dimi sizde ?
Gebelikte daha da yükseliyor ben normalde tedavisini görüyordum tam düşürdüm hamile kaldım ama birden fırladı. 75 lik ilaç kullanıyorum 0-1 arasına düştü. Doktorunuz ilaç başlayacaktır

Gebelik vardı dimi sizde ?
Gebelikte daha da yükseliyor ben normalde tedavisini görüyordum tam düşürdüm hamile kaldım ama birden fırladı. 75 lik ilaç kullanıyorum 0-1 arasına düştü. Doktorunuz ilaç başlayacaktır
Evet var 6+3 ama sürekli yükselmesi korkutuyo beni

Back
X