GebeLikte uLtrason sıkLığı ?

erkekLer erkenden gösterio bak 11 de görünmş sennki :)

KIZLAARRR BENİM Kİ ERKEKMİŞ)9DÜN ÖĞRENDİMMM)

ama başka bi sıkıntın var başlık açtım ama:-(8vajina da batma tarzında girip çıkan ağrı konusunda fikri olan var mı???

KIZLAARRR BENİM Kİ ERKEKMİŞ)9DÜN ÖĞRENDİMMM)

ama başka bi sıkıntın var başlık açtım ama:-(8vajina da batma tarzında girip çıkan ağrı konusunda fikri olan var mı???

hayırlı olsun arkadaşım çok güselll :)
benmkide kızmış eyooo :) ağrı konusnda bi fikrim yok ..

yaa bende cok merak edıyorum kız mı erkekmı dıe :) benim için hiç farketmez hangısı olursa olsun yeterkı sağlıklı sorunsuz olsun.ama yınede catlıom :) daha 8. haftamdayım..

kızlar bende ilk 3 ay her hafta gitmistim,umarım bır sakıncası yoktur.doktordan doktorada degısıyor sanırım ama ilk 3 ay riskli oldugu ıcın ve bebegın kalp atıslarını duymak ıcın her hafta girmem gerektigini söylemisti doktorum.Bu arada vajınaya batma hissi ıle lgılı olarak benım doktorum mangenzyum vermıstı.rahım buyudukce kasılmalarda artma olacagını ve bu sebeple magnezyum kullanabılecegımı söylemıstı.Herkese saglıklı hamilelikler diliyorum.

ben 20. haftada ögrendim cinsiyetini ayda bi kontrolüm var her gittigimde usdan bakti burda ilk 3 ay alttan bakiyolar o beni cok gicik ediyodu =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…